AMD Ekran kartı Sürücü sorunu

harun5706

80+
Reaksiyon skoru
9
Eniştem PC'min tozlarını aldı ancak sonrasında ekran kartı kablosunu anakart yerine takmış neyse o kabloyu düzelttim sonra uygulamam var bir tane bir oyun için onda kaç tane GPU'n var diye gösteriyordu 2tane gösteriyordu önceden bir dahili bir de harici ancak şimdi 1 tane gösteriyor aygıt yöneticisinde 2 GPU gözüküyor ekran kartı driverını yüklüyom 3 oluyor programda sürücüyü yüklüyom res atıyorum bu sefer de AMD Adrenalin açılmıyor hata veriyor dün format attım düzelir diye yok düzelmedi.
Ekran kartım: AMD 7700 XT.
Uzun lafın kısası çözüm nedir?

ddu ile komple silmeyi deneyin sürücüyü sonra yeniden başlatıp tekrar kurun programı birde öyle deneyin

3-4 Defa Yaptım ama olmadı
1765477247944.webp

ne yazdın kardeşm ve hangi aı'a
gemini pro işine yarayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çalışırsa söyler misin gemini pro doğruluk oranını hesaplıyorum D:

çalışmazsa biraz daha detay ver tekrar soralım

gemini pro işine yarayabilir

çalışırsa söyler misin gemini pro doğruluk oranını hesaplıyorum D:

çalışmazsa biraz daha detay ver tekrar soralım
o bios ayarını yaptım tek karta düşürdü aygıt yöneticisi dahil herhalde iyidir :D

Eniştem PC'min tozlarını aldı ancak sonrasında ekran kartı kablosunu anakart yerine takmış neyse o kabloyu düzelttim sonra uygulamam var bir tane bir oyun için onda kaç tane GPU'n var diye gösteriyordu 2tane gösteriyordu önceden bir dahili bir de harici ancak şimdi 1 tane gösteriyor aygıt yöneticisinde 2 GPU gözüküyor ekran kartı driverını yüklüyom 3 oluyor programda sürücüyü yüklüyom res atıyorum bu sefer de AMD Adrenalin açılmıyor hata veriyor dün format attım düzelir diye yok düzelmedi.
Ekran kartım: AMD 7700 XT.
Uzun lafın kısası çözüm nedir?
wındwosunu guıncelleyıp kur tabı ılk once ddu ıle drverı sıl sonra guncelle sonra onceden yukledıgın drverı ındırılenlerden de sıl en son surumu ındır

wındwosunu guıncelleyıp kur tabı ılk once ddu ıle drverı sıl sonra guncelle sonra onceden yukledıgın drverı ındırılenlerden de sıl en son surumu ındır
Dedklrini dün yaptım fayda etmedi

geçmezse 1. çözümü denersin yine

amdde igpu kapatınca kafayı yiyebiliyor bazen çökme yaşarsan igpu auto alıp 1. çözümü yaparsın
Eyvallah çok sağol

Geri