Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
knk görev yönetici açık bir şekilde chrome aç kapa yap.başla
knk görev yönetici açık bir şekilde chrome aç kapa yap.başla
Bende görev yöneticisine girerken olmuyorda, Windows Ayarları kapatırken, ya da Microsoft Store Uygulamasını kapatırken falan oluyor. Normal o zaman herhalde değil mi?Görev yöneticisine girdiğin için büyük ihtimalle öyle oluyor. Şimdi bende denedim %100 oldu girer girmez.Alıntıyı görüntüle
Normal.Bende görev yöneticisine girerken olmuyorda, Windows Ayarları kapatırken, ya da Microsoft Store Uygulamasını kapatırken falan oluyor. Normal o zaman herhalde değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree hocam hala 22.11.2 sürümünü deniyorum, 23.2.2 yüklemeyi bi tarafım istiyor ama bi de Windows'u elimize almayalım. Bu sürümlerde öyle bir şey okumuştum çünkü. Önerir misin? Risk almaya değer mi?
Anlık olarak %100 oluyorsa normal. Ben kendim Windows 11'de 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü kullanıyorum. 2 senedir AMD APU sistem kullanıyorum Windows'un çökmesiyle ilgili bir sorun yaşamadım. Bence değer çünkü ilerleyen zamanlarda 22.11.2 sürümü yerine Windows kendi AMD sürücüsünü yayınlayacak. Sürücü eskiyor.Bende görev yöneticisine girerken olmuyorda, Windows Ayarları kapatırken, ya da Microsoft Store Uygulamasını kapatırken falan oluyor. Normal o zaman herhalde değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree hocam hala 22.11.2 sürümünü deniyorum, 23.2.2 yüklemeyi bi tarafım istiyor ama bi de Windows'u elimize almayalım. Bu sürümlerde öyle bir şey okumuştum çünkü. Önerir misin? Risk almaya değer mi?
Windows'u çökertmesinden ziyade, okuduğum kadarıyla BIOS'taki BOOT ayarlarını falan karıştırıyormuş (sanırım o sürüm 23.2.1'di yanılmıyorsam) ondan sonra Sürücü Güncelleme sırasındaki Reset'ten sonra İşletim Sistemi açılamıyormuş vs. diye okumuştum yabancı Forumlarda falan.Anlık olarak %100 oluyorsa normal. Ben kendim Windows 11'de 23.3.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü kullanıyorum. 2 senedir AMD APU sistem kullanıyorum Windows'un çökmesiyle ilgili bir sorun yaşamadım. Bence değer çünkü ilerleyen zamanlarda 22.11.2 sürümü yerine Windows kendi AMD sürücüsünü yayınlayacak. Sürücü eskiyor.
Bir AMD sürücüsünün en fazla 4-5 ay kullanılmasını tavsiye ediyorum çünkü seninde dediğin gibi Windows Update kendi sürücüsünü yüklüyor. O uygulama geçici çözüm hocam. Güncelle gitsin.Windows'u çökertmesinden ziyade, okuduğum kadarıyla BIOS'taki BOOT ayarlarını falan karıştırıyormuş (sanırım o sürüm 23.2.1'di yanılmıyorsam) ondan sonra Sürücü Güncelleme sırasındaki Reset'ten sonra İşletim Sistemi açılamıyormuş vs. diye okumuştum yabancı Forumlarda falan.
Bide Hocam, ben UPDATE'leri yapmadan evvel Show Or Hide Updates Yazılımıyla bi taratıyorum ne var ne yok diye bu tarz şeyler falan gelmişse diye. Bu Yazılımıda dediğiniz gibi, Windows'un saçma sapan kendi kendine güncellediği Ekran Kartı yazılımları yüzünden keşfetmiştim. O zamanlarda bende Rx 570 vardı. Şu an bu var ve yine değişen bi şey yok. Yine arkada kafasına göre indirmeye çalışıyor Sürücü mürücü
23.2.2'ye Güncelleyeyim o zaman ben iyi diyosanız