AMD Ekran Kartı

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Son zamanlarda herkes bi yok amd ye güvenemiyorum yok sıkıntı çıkarır diyorlar falan filan diyor.Sebebi nedir?AMD nin ne yamuğunu gördünüz?

Son zamanlarda herkes bi yok AMD ye güvenemiyorum yok sıkıntı çıkarır diyorlar falan filan diyor.Sebebi nedir?AMD nin ne yamuğunu gördünüz?
3 ay AMD kullandım çok bir sorun olmadı. Sadece haftada 1 kere ekran donuyordu sistem kitleniyordu ve yeniden başlatınca geçiyordu.

Sürücüleri stabilite konusunda nvidia kadar iyi olmuyor

Son zamanlarda bir yamuğu yok ama unutmak zordur, herkes o AMD'nin berbat zamanlarını hatırlıyor. Biraz daha zaman lazım alışmak için :)

Son zamanlarda herkes bi yok AMD ye güvenemiyorum yok sıkıntı çıkarır diyorlar falan filan diyor.Sebebi nedir?AMD nin ne yamuğunu gördünüz?
Eskiden her oyun için bir sürücü yüklemeniz gerekiyordu, ısınma problemleri oluyordu. Ama dediğim gibi eskidendi bunlar artık alınabilir kartlar yapıyorlar.

bro aslında nvidiada var o problemler sadeceçok sık görülmüyor bazen ben googlea girdikten sonra google yanıt vermiyordu mecbur googleı kapatıp açınca anca düzeliyordu bunun nvidia sürücüsüyle alakası varmı bilemm ama bencem var :D

Geri