Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD EKRAN KARTINDAN NVİDİA EKRAN KARTINA GEÇTİM SÜREKLİ HATA ALIYORUM

Ronclad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen ERSOY
RX 5700XT ekran kartını diğer bilgisayarıma takmak için söküp yerine RTX 2060 ekran kartını taktım. DDU ile sürücüleri temizledim fakat bilgisayar açılmıyor. Ya anakart üzerindeki CPU debug ledi yada VGA debug ledi yanıyor. İkisi de olmazsa mavi ekran veriyor bazen de açılıyor kapatınca açılmaz oluyor.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
MSİ B450 PRO VDH PLUS ANAKART
RTX2060
R5 3500X
2X8 16GB 3000MHZ RAM
500GB M2 SDD

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
RX 5700XT ekran kartını diğer bilgisayarıma takmak için söküp yerine RTX 2060 ekran kartını taktım. DDU ile sürücüleri temizledim fakat bilgisayar açılmıyor. Ya anakart üzerindeki CPU debug ledi yada VGA debug ledi yanıyor. İkisi de olmazsa mavi ekran veriyor bazen de açılıyor kapatınca açılmaz oluyor.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
RTX2060
R5 3500X
2X8 16GB 3000MHZ RAM
500GB M2 SDD
hocam ilk DDU ile önce eski ekran kartınızın driverlerini silin daha sonra nvidianın kendi sitesine girip rtx 2060ın en güncel driverlerini indirin böylelikle yaşadığınız sorun çözülecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
RTX2060
R5 3500X
2X8 16GB 3000MHZ RAM
500GB M2 SDD
eski ekran kartınızın driverleri ile yeni ekran kartı çakıştığından dolayı öyle bir hata alıyorsunuz büyük ihtimalle

Ronclad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen ERSOY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ilk DDU ile önce eski ekran kartınızın driverlerini silin daha sonra nvidianın kendi sitesine girip rtx 2060ın en güncel driverlerini indirin böylelikle yaşadığınız sorun çözülecektir

eski ekran kartınızın driverleri ile yeni ekran kartı çakıştığından dolayı öyle bir hata alıyorsunuz büyük ihtimalle
Hocam takmadan önce DDU ile hepsini kaldırdım ilk acilista sorun yaşamadım. Nvidia driverlarini da indirdim fakat kapatıp tekrar açınca hata vermeye başladı.

Şuan USB ile format atmaya çalışıyorum format ekranı geliyor mavi ekran verip yeniden başlatıyor kendini

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Hocam takmadan önce DDU ile hepsini kaldırdım ilk acilista sorun yaşamadım. Nvidia driverlarini da indirdim fakat kapatıp tekrar açınca hata vermeye başladı.
hocam hatanın adı nedir

Şuan USB ile format atmaya çalışıyorum format ekranı geliyor mavi ekran verip yeniden başlatıyor kendini
hocam peki kartı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi

Ronclad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen ERSOY
hocam hatanın adı nedir

hocam peki kartı sıfır mı aldınız yoksa ikinci el mi
Şuan format atmaya çalışıyorum ve ekteki hatayı veriyor

Ekler

• IMG_20230805_102219.jpg
    IMG_20230805_102219.jpg
    950.9 KB · Hit: 44

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Şuan format atmaya çalışıyorum ve ekteki hatayı veriyor
hocam belki kartın kronik hataları olabilir normalde böyle yapmaması gerekiyor bence nereden aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim

Ronclad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen ERSOY
hocam belki kartın kronik hataları olabilir normalde böyle yapmaması gerekiyor bence nereden aldıysanız iade etmenizi tavsiye ederim
yok ama başka kasada kullandım hiçbir sorunu yoktu değiştirince o kasada sorun veriyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eski driveri silip yeni driveri yükleyip windows güncellemesi varsa yapmak çözer gibi duruyor driver sorunu gibi

Ronclad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen ERSOY
Eski driveri silip yeni driveri yükleyip windows güncellemesi varsa yapmak çözer gibi duruyor driver sorunu gibi
ilk başta driverlerı sildim sonra ekran kartını takıp yeni windows kurdum bi sorun yoktu. Ama kapatınca geri açılırken hata vermeye başladı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,925
İsim
kilan embappe
Hadi ateistler bunu da açıklasın.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,197
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
ilk başta driverlerı sildim sonra ekran kartını takıp yeni windows kurdum bi sorun yoktu. Ama kapatınca geri açılırken hata vermeye başladı
Driverı neyle sildin ? altaki uygulamayı kulananlar oluyordu oyle hatalar için.

Ronclad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen ERSOY
Mavi ekran kodunu arattım, Yazılım hatasıymış muhtemelen Driver problemi

En güncel sürüm bu tekrar kurarsınız. Başlık ile konu alakasız
SSD yi söküp başka bilgisayarda formatlayip yeni Windows yükleyip tekrar taktım bilgisayara. Yeni sürücüleri kurunca sorun düzeldi ilgilenen herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,004,359
Üyeler
159,146
Son üye
Camponisal001