Neler Yeni

AMD Ekran kartları güya ısınıyormuş RX 5700 XT !

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Hocam nasıl o kadar serin

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Aynısı zaten ayarlar ve çözünürlük. Ayrıca attığım test 5 dakika yazıyor ama aslında 10 dakika sayın. 5 dakika test yaptım ekran görüntüsü aldım sandım o yüzden hemen üstüne 5 dakika daha yaptım. Zaten 68 dereceye sabitliyor.
Ve Abdullah Hacıgül gayet iyi açıklama yapmış. Amd ısınıyor kabul edin. Fan boyluk ile alakası yok. Daha fp olabilir fakat fp yada aldığınız olması en iyisi en soğuğu yapmaz.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Amd ekran kartlarının içinden kırpıyor.
-İ3 lü manyak(Şafak Ercan)

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Ve Abdullah Hacıgül gayet iyi açıklama yapmış. AMD ısınıyor kabul edin. Fan boyluk ile alakası yok. Daha fp olabilir fakat fp yada aldığınız olması en iyisi en soğuğu yapmaz.
Valla benim umurumda değil ısınır ısınmaz ben test istemişler attım çokda fifi açıkçası. Ayrıca artık ısınmayan ne ekran kartı var ne de işlemci hangi marka olduğu önemli değil. O orada full yükte olmadığını demiş benim attığım testlerde full yükte idi.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Neyi sorduğunuzu anlamadım.
Thic 2 alınabilir fakat almışken thic 3 almak daha iyi olacaktır yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla benim umurumda değil ısınır ısınmaz ben test istemişler attım çokda fifi açıkçası. Ayrıca artık ısınmayan ne ekran kartı var ne de işlemci hangi marka olduğu önemli değil. O orada full yükte olmadığını demiş benim attığım testlerde full yükte idi.
Hayır ama baştaki tavrınız saçma. Alın size işte ısınmıyor gibi tavrınız var. Isınıyor. Bu yorumu yazacaksanız neden konuyu açtınız ki. Isınıp ısınmaması önemli değil ise?

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Thic 2 alınabilir fakat almışken thic 3 almak daha iyi olacaktır yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ama baştaki tavrınız saçma. Alın size işte ısınmıyor gibi tavrınız var. Isınıyor. Bu yorumu yazacaksanız neden konuyu açtınız ki. Isınıp ısınmaması önemli değil ise?
Ben açmadım ki konuyu :) Ayrıca evet 68-72 derece normal sıcaklık. Siz hala eskisi gibi 50-60 derece de filan mi çalışmasını bekliyorsunuz anlamadım. Buda istediğiniz ayarlardaki test 72 derece oldu max. Zaten youtube videolarında da 70-72 arası bu kartın sıcaklığı. Nitro modeli 3-4 derece daha soğuk çalışıyor.

Ekler

• Adsız21.png
    Adsız21.png
    1.1 MB · Hit: 25
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,834
Üyeler
166,282