Ve Abdullah Hacıgül gayet iyi açıklama yapmış. Amd ısınıyor kabul edin. Fan boyluk ile alakası yok. Daha fp olabilir fakat fp yada aldığınız olması en iyisi en soğuğu yapmaz.Aynısı zaten ayarlar ve çözünürlük. Ayrıca attığım test 5 dakika yazıyor ama aslında 10 dakika sayın. 5 dakika test yaptım ekran görüntüsü aldım sandım o yüzden hemen üstüne 5 dakika daha yaptım. Zaten 68 dereceye sabitliyor.
Diğer 5600XT kartlara göre daha sıcak çalışıyor, ama bu alınmayacağı anlamına gelir mi, bilemem.Xfx rx 5600 xt thicc ii pro modeli nasıldır acaba
Alınır mı
Almışken Thic 3 daha iyi fakat alınmaz değil hocam.Diğer 5600XT kartlara göre daha sıcak çalışıyor, ama bu alınmayacağı anlamına gelir mi, bilemem.
https://www.techpowerup.com/review/xfx-radeon-rx-5600-xt-thicc-ii-ultra/32.html
Valla benim umurumda değil ısınır ısınmaz ben test istemişler attım çokda fifi açıkçası. Ayrıca artık ısınmayan ne ekran kartı var ne de işlemci hangi marka olduğu önemli değil. O orada full yükte olmadığını demiş benim attığım testlerde full yükte idi.Ve Abdullah Hacıgül gayet iyi açıklama yapmış. AMD ısınıyor kabul edin. Fan boyluk ile alakası yok. Daha fp olabilir fakat fp yada aldığınız olması en iyisi en soğuğu yapmaz.
Thic 2 alınabilir fakat almışken thic 3 almak daha iyi olacaktır yazdım.Neyi sorduğunuzu anlamadım.
Hayır ama baştaki tavrınız saçma. Alın size işte ısınmıyor gibi tavrınız var. Isınıyor. Bu yorumu yazacaksanız neden konuyu açtınız ki. Isınıp ısınmaması önemli değil ise?Valla benim umurumda değil ısınır ısınmaz ben test istemişler attım çokda fifi açıkçası. Ayrıca artık ısınmayan ne ekran kartı var ne de işlemci hangi marka olduğu önemli değil. O orada full yükte olmadığını demiş benim attığım testlerde full yükte idi.
Ben açmadım ki konuyu Ayrıca evet 68-72 derece normal sıcaklık. Siz hala eskisi gibi 50-60 derece de filan mi çalışmasını bekliyorsunuz anlamadım. Buda istediğiniz ayarlardaki test 72 derece oldu max. Zaten youtube videolarında da 70-72 arası bu kartın sıcaklığı. Nitro modeli 3-4 derece daha soğuk çalışıyor.Thic 2 alınabilir fakat almışken thic 3 almak daha iyi olacaktır yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ama baştaki tavrınız saçma. Alın size işte ısınmıyor gibi tavrınız var. Isınıyor. Bu yorumu yazacaksanız neden konuyu açtınız ki. Isınıp ısınmaması önemli değil ise?
Çok iyi muhteşem.%99 yükte max 68 derece pulse 5700 xt Bunada laf eden varsa artık xd
Grafik yüksekte oynayan bir oyuncu söyle banaFPS yüksek olsun diye grafiklerden kısanlardan mısnız siz de?