rx 6600 ezer yazılım sorunları çözüldü diye biliyorum rx 6600 alRX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?
al 2060ı rahatına bak onun performansı da bana yeter diyorsanRX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?
dostum bilmiyorum açıkçası sürekli aynı şeyler 1.5 yıldır yazılım sorunları çözüldü vs. deyip duruyorlar fakat düzelen bir şey göremiyorum pekrx 6600 ezer yazılım sorunları çözüldü diye biliyorum rx 6600 al
RX 6600 tartışmasız.RX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?
ben şahsen nvidia tercih ederim ama rx 6600 ve 2060 ı karşılaştırınca bence 6600al 2060ı rahatına bak onun performansı da bana yeter diyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum bilmiyorum açıkçası sürekli aynı şeyler 1.5 yıldır yazılım sorunları çözüldü vs. deyip duruyorlar fakat düzelen bir şey göremiyorum pek
orası performans olarak gerçekten öyle keşke o sorunlar olmasa da ben de satmak zorunda kalmasam şu kartı tek sorun yazılımsal hatalar onlarda olmasa ah işteben şahsen nvidia tercih ederim ama rx 6600 ve 2060 ı karşılaştırınca bence 6600
Aynı şekilde 6900xt almıştım işlemcim olmadığı için kontrol edemedim. Forumdaki konuları okuduktan sonra iade yapacaktım sonradan vazgeçtim. şu an ryzen 7 5800x3d ile beraber kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet stabil çalışıyor.Ben powercolor rx 6600 kullanan birisiyim. Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Nasıl sorunlar yaşadıkları hakkında da fikrim yok açıkçası. İllaki her üründe olduğu gibi sorun yaşamak olası ama özellikle amd ürünleri hakkında insanlar olumsuz fikirlere kapılmaya çok yatkın maalesef.
Ben powercolor rx 6600 kullanan birisiyim. Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Nasıl sorunlar yaşadıkları hakkında da fikrim yok açıkçası. İllaki her üründe olduğu gibi sorun yaşamak olası ama özellikle amd ürünleri hakkında insanlar olumsuz fikirlere kapılmaya çok yatkın maalesef.
asus dual 6600 kullanıyorum 2 3 aydır sorun yok alabılrısın bu modelı tavsıye ederimm soğutması güzelRX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?