AMD Ekran Kartları Hakkında

Hangisi sizce

• Rtx2060

Oylar: 14 29.8%
  • Rx6600

Oylar: 33 70.2%

• Oy kullanan toplam üye
    47
bende 4 yıldır amd kullanıcısıyım hep whql driver kullandım hiç sorun yaşamadım. amd'ye karşı bizde bir önyargı var yıllardır da devam ediyor ilginç.
Cidden bu önyargı sadece bizde var yabancı kanallarda kimse amdyi kotulemiyo hatta Amerika da şuan AMD daha üstün yorumlardan vs gördüğüm kadarıyla ama Nvidia bizde o kadar başarılı reklam yaptı ki kimse amdye yanasmiyo

RX6600 almayı düşünüyorum ama forumda çok sorun yaşayanlar olmuş. Sizce 2060 mı almalıyım yoksa rx6600 mı?
dostum rx6600 daha güçlü fakat AMD de yazılım problemi denk gelebilir ben rx6600 kullanıyorum suanlik bir sorun yok fakat bu olmayacağı anlamına da denk gelmiyor kafam rahat etsin diyorsan al 2060ı geç

Cidden bu önyargı sadece bizde var yabancı kanallarda kimse amdyi kotulemiyo hatta Amerika da şuan AMD daha üstün yorumlardan vs gördüğüm kadarıyla ama Nvidia bizde o kadar başarılı reklam yaptı ki kimse amdye yanasmiyo
çünkü amerikada bile amd f/p. ben amerikalı olsaydım nvidia tercih ederdim o ayrı konu ama tr şartları amd gerektiriyor :)

çünkü amerikada bile amd f/p. ben amerikalı olsaydım nvidia tercih ederdim o ayrı konu ama tr şartları amd gerektiriyor :)
AMD her türlü fp gerçekten Nvidia sadece en üst segmentte mantıklı geliyo bana onun dışında giriş ve orta sistemin kralı amddir

rx 6600 al

AMD her türlü fp gerçekten Nvidia sadece en üst segmentte mantıklı geliyo bana onun dışında giriş ve orta sistemin kralı amddir
aynen. örnek olarak bu ayın başında 7650tl ye asus dual 6700 xt oc aldım (asus cashback ile birlikte) aynı o dönemde bu fiyata 3060 bile bulamıyordum.. neyse konunun dışına çıkmayayim daha :)

aynen. örnek olarak bu ayın başında 7650tl ye asus dual 6700 xt oc aldım (asus cashback ile birlikte) aynı o dönemde bu fiyata 3060 bile bulamıyordum.. neyse konunun dışına çıkmayayim daha :)
Evet bende 15bine 6700xt sistem almıştım 3060sistemler 16bindi

tartışmasız 6600

2060 al kafan rahat olsun rx6600 kullanıcısıyım daha 1. ayını doldurmadan sorunlar baş göstermeye başladı.
Amd ekran kartı almak için biraz daha zaman var, daha tam hazır oturmuş değiller
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rx6600 kullanmayıpta övenleri dikkate alma, ben alırken de rx6000 serisinde sorunlar yok giderildi demişlerdi sırf o yüzden güvenip olmıştım ama öyle değilmiş tecrübe ettim, bir daha da amd ekran kartı tercih etmem

2060 al kafan rahat olsun rx6600 kullanıcısıyım daha 1. ayını doldurmadan sorunlar baş göstermeye başladı.
Amd ekran kartı almak için biraz daha zaman var, daha tam hazır oturmuş değiller
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rx6600 kullanmayıpta övenleri dikkate alma, ben alırken de rx6000 serisinde sorunlar yok giderildi demişlerdi sırf o yüzden güvenip olmıştım ama öyle değilmiş tecrübe ettim, bir daha da amd ekran kartı tercih etmem
Sorun ne ki kanka

Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Rx 6600 sorunsuz. Amazondan satın alıp 30 günlük sürede test edip wattman siyah ekran vb. sorunla karşılaşırsan iade edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri