Japonyadan aldığım Powercolor Hellhound Rx 6600 ü kullanıyorum. Gerçekten driver sorunu dahi yaşamadım hatta beta sürücüleri kullanıyorum yeni sürüm yayınlandıça. Amd yi savunmak için yazmıyorum. Ben amd nin teknolojik gelişmelerini sadece kendisi için değil de tüm kullanıcılar için sunmuş olmasını hayranlıkla izleyen bir insanım. Smart cache, Fidelity fx gibi önemli gelişmeleri biliyorsunuz ki nvidia kullanıcılarıda kullanabiliyor. tabii ki şunuda biliyorum ki nvidia kartlar ve sürücüler amd kartlardan daha stabil daha az sorunlu ama insanların nvidia kartlarda hiç sorun yokmuş gibi davranması çok rahatsız edici. İllaki nvidia kartlarda da sorun yaşayanlar var ama bu sorunları paylaştıklarında genelde birisi gelip bakın işte nvidia kartlar çöp demiyor ama amd konuları altında amd yi kötülemeyi görev edinmiş kişiler var. Herkesin kendi tercihi ben fiyat performans avantajından dolayı amd tercih ettim ve sorun yaşamadığımı açıkça söylüyorum. Şunu da özellikle belirteyim aynı fiyata hatta daha ucuza daha güçlü nvidia kart dek gelse onu da alırım affetmem. Ben bana fiyat performans olarak kim ne sunabilir ona bakarım.