Neler Yeni

AMD Ekran Kartları Hakkında

Hangisi sizce

• Rtx2060

Oylar: 14 29.8%
  • Rx6600

Oylar: 33 70.2%

• Oy kullanan toplam üye
    47

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Insanlarin yasadigi sorunlari gormekten reklamdan degil ben hic nvdia reklami gormedim amd nin sorunlarini gordun urun kendi reklamini yapar
Amdnin hiç bir youtuberla anlaştığını görmedim ama her youtuber Nvidia ile anlasiyo ve Nvidia reklam konusunda çok iyi AMD reklam yapmadığı için yan sanayi muamelesi goruyo bizim ulkede
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunun amd driver kaynaklı olduğunu biliyorum ama seninle bunu tartışmayacağın çünkü onu yap bunu yap şunu yap çözülecek diyeceksin ama ben bu sorunlarla boğuşmak zorunda değilim sen de amd yi övmek zorunda değilsin
Nvidia alsan driver guncellemiyicek mısın yani? Farklı driver sürümüne hem AMD de hem de Nvidia da geçmen gerekicek driver sürümü değiştirme sadece AMD ye özgü mu saniyosun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
İlk ekran kartı alım tecrübesine dayanarak*
aldığım nvidia kartlarda hiç sorun yaşamazken aldığım ilk amd ekran kartında forum forum gezmek zorunda kaldım sence bu normal mi ve çok daha fazla sorun yaşayan var sadece ben değil

Amdnin hiç bir youtuberla anlaştığını görmedim ama her youtuber Nvidia ile anlasiyo ve Nvidia reklam konusunda çok iyi AMD reklam yapmadığı için yan sanayi muamelesi goruyo bizim ulkede

Nvidia alsan driver guncellemiyicek mısın yani? Farklı driver sürümüne hem AMD de hem de Nvidia da geçmen gerekicek driver sürümü değiştirme sadece AMD ye özgü mu saniyosun
güncellemekten bahsetmiyorum ki sen olayı çok yanlış anlamışsın git iyice bi araştır

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aldığım nvidia kartlarda hiç sorun yaşamazken aldığım ilk amd ekran kartında forum forum gezmek zorunda kaldım sence bu normal mi ve çok daha fazla sorun yaşayan var sadece ben değil
3 tane amd kart 4 tane Nvidia kart denedim hiçbirinde sorun yaşamadım. Ha minik sorunları sayarsak Nvidia' da Driver yüzünden görüntü kalitesi düşüşü, AMD' de ise restart ile çözülen bir Driver kurma sorunu yaşamıştım ama bilgim olduğu için çözdüm ikisini de. Şuan ki 1070 ile de ilk aldığım zamanlarda sürücü bulma problemim vardı da onu da çözdüm. Aslında Nvidia da daha fazla sorun yaşadığım ortaya çıktı bak :ROFLMAO:

Ayrıca Nvidia' nın denetim masasının AMD' ye oranla çok çok daha kötü olduğu ve çoğu özellikten yoksun olduğunu söylememe bile gerek yok sırf onun için bile bazen şeytan diyo sat 1070' i 6500XT al

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
3 tane amd kart 4 tane Nvidia kart denedim hiçbirinde sorun yaşamadım. Ha minik sorunları sayarsak Nvidia' da Driver yüzünden görüntü kalitesi düşüşü, AMD' de ise restart ile çözülen bir Driver kurma sorunu yaşamıştım ama bilgim olduğu için çözdüm ikisini de. Şuan ki 1070 ile de ilk aldığım zamanlarda sürücü bulma problemim vardı da onu da çözdüm. Aslında Nvidia da daha fazla sorun yaşadığım ortaya çıktı bak :ROFLMAO:

Ayrıca Nvidia' nın denetim masasının AMD' ye oranla çok çok daha kötü olduğu ve çoğu özellikten yoksun olduğunu söylememe bile gerek yok sırf onun için bile bazen şeytan diyo sat 1070' i 6500XT al
nvidia denetim masası içerikleri amd den daha mı az 😂😂
nvidia istemediğin kadar içerik ve teknolojiye sahip ve hepsi düzgün çalışıyor
amd de bi ayarı açayım diyorsun pat mavi ekran fps sınırlandırayım diyorsun sistem restart çekiyor hiç olmasa daha iyi özellikler bir de önerilen driver da yapıyor bunu

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
amd de bi ayarı açayım diyorsun pat mavi ekran fps sınırlandırayım diyorsun sistem restart çekiyor hiç olmasa daha iyi özellikler bir de önerilen driver da yapıyor bunu

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Nvidia ailenin ilk ve büyük çocuğu Amd ise ikinci veya ortanca çocuğu muamelesi görüyor her zaman 😃

RX 6600e 2 ay dayanabildim watmann hataları FPS droplar ve devamlı oyundan atması yüzünden NVIDIA'ya geçtiğim gün bütün problemlerim bitti nedense fikri olan var mı arkadaşlar ?

Can...

80+ Platinum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Dostum senin almış olduğun kart sorunlu çıktı diye bütün rx 6600'lerde sorun çıkacak diye bir durum söz konusu değil. Benim ilk aldığım sapphire rx 6600 yüke girince siyah ekran veriyordu. Konusunu bile açmıştım. Besleme arızası vardı kartta amazondan almıştım iade edip tekrar aldım. Bu kartta sorun yok. Nvidia kartım vardı bundan önce sürücüleri güncel olmasına rağmen sürücü indir kısmı çıkıp duruyordu ve kartta coil whine vardı. Teknoloji biraz şans işi. Ben sapphire rx 6600 öneririm amazondan alırsa ilk bir ay içinde sorun çıksa bile rahatlıkla iade edebilir. Kartın tek sorunu ısınması ağır oyunlarda 74 dereceleri görüyor. Fan ayarı yapınca 64 derecelere düşüyor ama bu seferde fan sesi oluyor diye otomatik fan hızında kullanıyorum. 74 dereceye normal diyor çoğu kişi %99 kullanımda.

Can...

80+ Platinum
Dostum senin almış olduğun kart sorunlu çıktı diye bütün rx 6600'lerde sorun çıkacak diye bir durum söz konusu değil. Benim ilk aldığım sapphire rx 6600 yüke girince siyah ekran veriyordu. Konusunu bile açmıştım. Besleme arızası vardı kartta amazondan almıştım iade edip tekrar aldım. Bu kartta sorun yok. Nvidia kartım vardı bundan önce sürücüleri güncel olmasına rağmen sürücü indir kısmı çıkıp duruyordu ve kartta coil whine vardı. Teknoloji biraz şans işi. Ben sapphire rx 6600 öneririm amazondan alırsa ilk bir ay içinde sorun çıksa bile rahatlıkla iade edebilir. Kartın tek sorunu ısınması ağır oyunlarda 74 dereceleri görüyor. Fan ayarı yapınca 64 derecelere düştü ama bu seferde fan sesi oluyor diye otomatik fan hızında kullanıyorum. 74 dereceye normal diyorlar %99 kullanımda.
bak şu boş düşünceden kurtul bir sorun yaşayan kişiye sadece ondan sorun olmuş gibi muamele yapamayın son 1 hafta içinde 7 8 kişi amd den bıktı aralarında rx 6700xt ve 6750xt var 2 adette rx 6600 bu arkdaşaınkıyle 3 olduyor rx 6500xt de dahil olmak üzere yani şu boşu bir bırakın yok o adam sorun yaşadıda problem tek onyadmış gibi sallıyorsunuz burda babanın markası değil raklam parası almıyorusn bişey almıyorsun elin markası için gel,ip burda milletin kalbını kırmayın kimse kırmasın bir sroun varsa vardır bunu yok tekçe sen yaşadın senın kartın bozuk yok öyle yok böyle diye adamın üstüne gıtmeye kışkırtmaaya ve sankı adam cahilmiş gibi burda yazmaya kimsenın hakkı yok bende rx 6500xt den son 1 ay içinde bıktım ve saun ıdaeye gonderdım bitirdi çunku sorunları ve şuan rtx 2060 aldım asus dual evo maşallahı avr hiç bir sorun çıakrmıyor başıma şükür.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
bak şu boş düşünceden kurtul bir sorun yaşayan kişiye sadece ondan sorun olmuş gibi muamele yapamayın son 1 hafta içinde 7 8 kişi amd den bıktı aralarında rx 6700xt ve 6750xt var 2 adette rx 6600 bu arkdaşaınkıyle 3 olduyor rx 6500xt de dahil olmak üzere yani şu boşu bir bırakın yok o adam sorun yaşadıda problem tek onyadmış gibi sallıyorsunuz burda babanın markası değil raklam parası almıyorusn bişey almıyorsun elin markası için gel,ip burda milletin kalbını kırmayın kimse kırmasın bir sroun varsa vardır bunu yok tekçe sen yaşadın senın kartın bozuk yok öyle yok böyle diye adamın üstüne gıtmeye kışkırtmaaya ve sankı adam cahilmiş gibi burda yazmaya kimsenın hakkı yok bende rx 6500xt den son 1 ay içinde bıktım ve saun ıdaeye gonderdım bitirdi çunku sorunları ve şuan rtx 2060 aldım asus dual evo maşallahı avr hiç bir sorun çıakrmıyor başıma şükür.
Niye kartta sorun olması muhtemel bir durum. Kartların bios yazılımları sorunlu olduğu zaman wattman hatası verebiliyor. Psu, ram bir çok faktör var bu hataya sebep olan. Bazı kullanıcılar yeni bios attırarak wattmandan kurtulabiliyor mesela. Benim söylediğim şey çok açık net. Sorun yaşayan bir kısım var ama sorun yaşamayan da bir kısım var. Ben değişimden sonra sorun yaşamadım mesela. Sorun yaşayanların önermeme sebebi sorun yaşamaları. Bu amd kullanan bütün kullanıcılar sorun yaşıyor anlamına gelmiyor. Kullanmış olduğunuz kartta veya sistemde genel olarak bir tutarsızlık olduğu için hata almış ve bu yüzden memnun kalmamış olabilirsiniz. Ama ben sorun yaşamayan biri olarak karttan fps ve performans olarak memnunum. Bu karta denk nvidia tarafında 3060 alınabilir onunda fiyatı 8 bin civarlarında. O yüzden konu sahibi arkadaşa rx 6600 modelini amazondan almasını öneririm. 30 günlük iade süresi zarfında kartı test eder hata siyah ekran vb. sorun alırsa iade eder.

Can...

80+ Platinum
Niye kartta sorun olması muhtemel bir durum. Kartların bios yazılımları sorunlu olduğu zaman wattman hatası verebiliyor. Psu, ram bir çok faktör var bu hataya sebep olan. Bazı kullanıcılar yeni bios attırarak wattmandan kurtulabiliyor mesela. Benim söylediğim şey çok açık net. Sorun yaşayan bir kısım var ama sorun yaşamayan da bir kısım var. Ben değişimden sonra sorun yaşamadım mesela. Sorun yaşayanların önermeme sebebi sorun yaşamaları. Bu amd kullanan bütün kullanıcılar sorun yaşıyor anlamına gelmiyor. Kullanmış olduğunuz kartta veya sistemde genel olarak bir tutarsızlık olduğu için hata almış ve bu yüzden memnun kalmamış olabilirsiniz. Ama ben sorun yaşamayan biri olarak karttan fps ve performans olarak memnunum. Bu karta denk nvidia tarafında 3060 alınabilir onunda fiyatı 8 bin civarlarında. O yüzden konu sahibi arkadaşa rx 6600 modelini amazondan almasını öneririm. 30 günlük iade süresi zarfında kartı test eder hata siyah ekran vb. sorun alırsa iade eder.
aynı şeyi diyoruz amd kartlar genel olarak genel olarak sorunl ubenım sistemde bır sorun yoktu kasa psu harıc hepsını sıfır dızdım ve sorunalr devam ediyordu en son iadeye verdım ve yenı rtx 2060 aldım hiç bir sorun yok şükür amd kartların genelınde bu sorun avr artık yazılımsal değil bu olanlar donanımsal sorunları var belli ki artık

Top Bottom