Neler Yeni

AMD Ekran Kartları Hakkında

Hangisi sizce

• Rtx2060

Oylar: 14 29.8%
  • Rx6600

Oylar: 33 70.2%

• Oy kullanan toplam üye
    47

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Virtuose

80+
aynı şeyi diyoruz amd kartlar genel olarak genel olarak sorunl ubenım sistemde bır sorun yoktu kasa psu harıc hepsını sıfır dızdım ve sorunalr devam ediyordu en son iadeye verdım ve yenı rtx 2060 aldım hiç bir sorun yok şükür amd kartların genelınde bu sorun avr artık yazılımsal değil bu olanlar donanımsal sorunları var belli ki artık
2060'ı daha 24 saat kullanmadın neyin aşkı bu jxsjxdj

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
nvidia denetim masası içerikleri amd den daha mı az 😂😂
nvidia istemediğin kadar içerik ve teknolojiye sahip ve hepsi düzgün çalışıyor
amd de bi ayarı açayım diyorsun pat mavi ekran fps sınırlandırayım diyorsun sistem restart çekiyor hiç olmasa daha iyi özellikler bir de önerilen driver da yapıyor bunu
Nvidia denetim masası başlı başına vasıfsız bir uygulama kanka ikisini de uzun süre kullandım şuanda Nvidia kullanıyorum zaten. Çoğu özellik yok evet bu senin kabul etmen ile alakasız. Ayrıca modernizm olarak bakarsak Nvidia daha 90 larda kalıyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
2060 5600xt'nin rakibi. Yani 6600 daha iyi. Bir aralar ciddi sorun yaşayanlar vardı ama şimdi nedir bilmiyorum. Nvidia evet daha stabil ama konu fps olunca 6600 daha iyi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
Nvidia denetim masası başlı başına vasıfsız bir uygulama kanka ikisini de uzun süre kullandım şuanda Nvidia kullanıyorum zaten. Çoğu özellik yok evet bu senin kabul etmen ile alakasız. Ayrıca modernizm olarak bakarsak Nvidia daha 90 larda kalıyor
neler yok mesela söyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve amd de olanlar da çalışmıyor hata aldırtıyor

ve amd de olanlar da çalışmıyor hata aldırtıyor
sizde çalışmıyor diye bizde de çalışmıyor diye bir durum yok genelleme yapmak saçma. bende 1 ay önceye kadar gtx 1650 kullanıyordum anında oynat özelliği çalışmıyordu geçmişi kayıt edemiyordum ama ben gidip nvidiadaki özellikler çalışmıyor hata aldırıyor demiyorum. şuan amd'de aynı özelliği kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
sizde çalışmıyor diye bizde de çalışmıyor diye bir durum yok genelleme yapmak saçma. bende 1 ay önceye kadar gtx 1650 kullanıyordum anında oynat özelliği çalışmıyordu geçmişi kayıt edemiyordum ama ben gidip nvidiadaki özellikler çalışmıyor hata aldırıyor demiyorum. şuan amd'de aynı özelliği kullanıyorum ve gayet iyi çalışıyor.
hayır öyle çalışmıyor değil radeon chill açıyorum oyunda mavi ekran yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve amd ekran kartları nvidiaya göre çok daha fazla problem çıkarma olasılığı var ondan dolayı amd önermiyorum, çok fazla sorun yaşayan bıkan var ben de yavaştan onlara dahil oluyorum

hayır öyle çalışmıyor değil radeon chill açıyorum oyunda mavi ekran yiyorum
ve amd ekran kartları nvidiaya göre çok daha fazla problem çıkarma olasılığı var ondan dolayı amd önermiyorum, çok fazla sorun yaşayan bıkan var ben de yavaştan onlara dahil oluyorum
işte bende ondan bahsediyorum; sen radeon chill açınca mavi ekran yediğinde bu amd'nin alınmayacak olduğu anlamına gelmez. belki senin bilgisayarında başka bir programla çakışıyor belki başka bir şey onu bilemeyeceğim. ozaman bende nvidia'da gtx 1650de anında kayıt özelliğini kullanamadım bende nvidia alınmaz mı demem gerekiyor?
dediğin doğru amd kartlar nvidiaya göre problem çıkarma olasılığı daha çok ama amd türkiyede f/p. zaten amd f/p olmasa dünyada kimse nvidia varken amd'nin yüzüne bakmazdı.

Can...

80+ Platinum
2060'ı daha 24 saat kullanmadın neyin aşkı bu jxsjxdj
1 gün geçti zaten normalde nvidia. Kullaniyordum ilk kartım palit in gt 9500 kartiydi 2 3 yıl kullandım Sonra gtx 1050 kullandım 2 sene sonra GTX Titan black vardi evga onuda 1 sene kullandım arıza yapınca rx 6500xt aldım keşke bildiğim yoldan gitseydim ağzıma etti kısaca rtx 2060 ta deneyimledigim bir karttı ondan alıştım yanj ve o amd nin lanet olaylarından kurtuldum ondan bu aşk yani

Fapdullah

80+
1 gün geçti zaten normalde nvidia. Kullaniyordum ilk kartım palit in gt 9500 kartiydi 2 3 yıl kullandım Sonra gtx 1050 kullandım 2 sene sonra GTX Titan black vardi evga onuda 1 sene kullandım arıza yapınca rx 6500xt aldım keşke bildiğim yoldan gitseydim ağzıma etti kısaca rtx 2060 ta deneyimledigim bir karttı ondan alıştım yanj ve o amd nin lanet olaylarından kurtuldum ondan bu aşk yani
6800 yerine 3070 düşünmeye başladığım sayenizde eyvallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,556
Üyeler
166,778
Son üye
yumos53
Top Bottom