Sağolsun hocam wattman hatası alırsam bir el atarsınız artıkBir seri de çok sıkıntı olduğu için algı yaptı maalesef
Şuan AMD kartların en büyük eksiği driver hantal ve Nvidia kadar işlevsel olmaması
Bunun dışında karşılaşacağın maximum sorun wattman hatasıdır o da çok düşük ihtimalle.
Verirse Watmann hatası verir. Bu sistemde vereceğini düşünmüyorum.Arkadaşlar dün akşam donanım arşivinin attığı 6700xt r5600 lü sistemi aldım.Amd kullanmamış biri olarak ekran kartlarının çok sorun çikardığını öğrendim.Sizce bir sorun olur mu teşekkürler şimdiden
Umarım sıkıntı olmaz hocam şanssız biriyimdir genel olarakeskiden çok sıkıntılıydı fakat şimdi biraz düzeldi.artık şansına.
Umarım nvidia almadıgıma pişman etmezVerirse Watmann hatası verir. Bu sistemde vereceğini düşünmüyorum.
Benim AMD APU sistem sürücü çökme hatası alıyordum. Sorun en sonunda MSİ'nın verdiği XMP düzeltmesiyle sorunum kalıcı olarak kalktı. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum.Umarım sıkıntı olmaz hocam şanssız biriyimdir genel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım nvidia almadıgıma pişman etmez
wattman sürekli devamlı olan bir şey değil arada seni rahatsız etmez ama çözülebilir belki olursa wattmanSağolsun hocam wattman hatası alırsam bir el atarsınız artık