Neler Yeni

AMD Fanları Neden Çok Abartıyor?

Narkuc

80+ Bronze
Ryzen 7000 serisindeki düşük çekirdek sayısı sorununu da 8000 veya en geç 9000 serisinde çözerler sanırım.
bence eninde sonunda intel gibi performans verimlilik diye ayıracaklar cekirdekleri. neredeyse hiçbir oyun 6/8 cekirdekten sonrasını kullanamıyor, intelin performans cekirdeklerini oyun icin yüksek ghzlere boostlamasi ve ayni zamanda renderda cok çekirdekten yararlanmak için düşük ghz ama cok sayıda cekirdek koyması çok mantıklı bir hamleydi.

Hasan344

80+ Gold
Sende Intel fanboyusun gelmiş burada konu açıyorsun. Önce senin sağlıklı düşünmen lazim.😃

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bana intel'i seviyorsun da savunmak için açmışsın gibi geldi konuyu. Forumda falan zaten ryzen 7000 serisine kimse dil uzatmıyor (uçuyor kaçıyor çok iyi falan demiyor yani) . Agresif tavır alarak açmışsın konuyu gibi hissettim. İntel f/p olarak daha üstün geliyorsa bana onu alırım marka savunmanın bana bir hayrı yok. ne Amd ne İntel bize para vermiyor.

Narkuc

80+ Bronze
Bana intel'i seviyorsun da savunmak için açmışsın gibi geldi konuyu. Forumda falan zaten ryzen 7000 serisine kimse dil uzatmıyor (uçuyor kaçıyor çok iyi falan demiyor yani) . Agresif tavır alarak açmışsın konuyu gibi hissettim. İntel f/p olarak daha üstün geliyorsa bana onu alırım marka savunmanın bana bir hayrı yok. ne Amd ne İntel bize para vermiyor.
videodaki yorumlara eleştiri için yazdım, inteli seviyor diyorsunda ben iyiye iyi kötüye kötü derim. yukarida da yazdim ryzen iyiki çıktı inteli köşeye sıkıştırdı, yoksa hala 4c/8t takılıyor olacaktık islemcilerde. fakat ben bu amd sevici adamlardaki bu inanilmaz sevgi ve bağlanmayı başka kimsede görmedim. hem ekran karti hem işlemci tarafında öyle toxic tartışmalara giriyolar ku insanı çileden çıkartıyorlar.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
rekabet iyidir, bu sayede indirimler oluyor

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Bence 13. nesil ile 7000 serisi de kötü. Aslında bu normal çünkü DDR5'e geçiş serileri bunlar. O yüzden bir sonraki nesil de iki marka da daha iyi işler çıkaracak.

BabaVoss7

80+ Silver
Fan filan yalan kardeş tr de yaşıyoruz. Hangisi daha ucuz daha performansıyla onu alırdık. Benim aldığım zaman AMD mantıklıydı. Ekran kartı zaten. Param olsa bende almam belki

Narkuc

80+ Bronze
Fan filan yalan kardeş tr de yaşıyoruz. Hangisi daha ucuz daha performansıyla onu alırdık. Benim aldığım zaman AMD mantıklıydı. Ekran kartı zaten. Param olsa bende almam belki
doğru, zaten bu işlemcileri eğer bilgisayar üzerinden iş yapıp para kazanmiyorsan almana gerek yok. daha düşük seviye işlemciler çıktığında yine bakarız cuzdanimiza hangisi daha cok performans verip işimize yarıyorsa onu alırız. şuan hali hazırda 12400f kullanan birinin bile daha yüksek işlemciye geçmesi için hiçbir gerek yok. benim garip bulduğum nokta insanların bi markayı bu kadar benimsemesi, herhangi bir ryzen 7000 vs intel 13000 videosu aç. yorumlar sırf "ryzen 7000x3d çıkacak herkesi bitiricek bekleyin" veya kimsenin takmayacagi intelin 30w fazla güç çekmesi gibi konular üzerine nefret dolu yorumlarla dolu. cidden komik biz turkler bile cogumuz alamayacak olmamiza ragmen rx 7900 xtx ile rtx4090 i karşılaştırdık tartıştık. türk yabanci farketmez 900 dolarlik amd ekran kartının 1600 dolarlık nvidiayi gececegine cani gönülden inananlar o kadar fazla ki, amdnin daha doğru dürüst performans testi paylaşmadigi grafikten yola çıkarak amdyi kral ilan ettiler. sırf fiyatı ucuz diye. tamam kardesim ucuzsa ve daha iyi performans veriyorsa nvidiada fiyatlari azaltır, aynı intel amd kapismasinda ryzen 7900x in 550 dolardan 475 dolara düşmesi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Zaten Ryzen 7000 serisi yurt dışında da beklenen satışa ulaşamadı. Gidip Ryzen 7000 serisi için çok başarılı, uçuyor kaçıyor diyen birilerini de görmedim. Sen fazla abartmışsın bence :D
bencede
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde amd her türlü daha iyi bunuda anla

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
anladım teşekkür ederim aydınlattığınız için.
amd ile sorun yaşarsan söyleyebilirsin burda takılıyorum genelde amd nin sorunlarını çözdüm hem driver hem watman bir tek ekran kartı çökme yakında onuda çözerim

Narkuc

80+ Bronze
amd ile sorun yaşarsan söyleyebilirsin burda takılıyorum genelde amd nin sorunlarını çözdüm hem driver hem watman bir tek ekran kartı çökme yakında onuda çözerim
AMD Türkiye yetkili baayi olun hocam. ayriyetten ne işlemci ne ekran kartı olarak amd kullanmiyorum, işlemci kısmında ikiside kafa kafaya fakat ekran kartinda nvidia teknolojileri işime yarıyor tercihim her zaman nvidia olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
AMD Türkiye yetkili baayi olun hocam. ayriyetten ne işlemci ne ekran kartı olarak amd kullanmiyorum, işlemci kısmında ikiside kafa kafaya fakat ekran kartinda nvidia teknolojileri işime yarıyor tercihim her zaman nvidia olacak
benimde her zaman amd
Mesaj otomatik birleştirildi:

yetkili bayi olmakla ne alakası var birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,125
Üyeler
166,889
Son üye
berkekkoc
Top Bottom