SadeceSeyf
80+ Gold
Arkadaşlar merhabalar. AMD FİDELTYFX hangi ekran kartlarına çıkacak? RX 590 ekran kartı var mı içinde. Bir de işlemci için de çıkacak mı ?
RX590 var içinde evetArkadaşlar merhabalar. AMD FİDELTYFX hangi ekran kartlarına çıkacak? RX 590 ekran kartı var mı içinde. Bir de işlemci için de çıkacak mı ?
Rx 590 destekliyor işlemc olarak vega işlemcilerde var diğer ryzenlerde yok diye biliyorum.Arkadaşlar merhabalar. AMD FİDELTYFX hangi ekran kartlarına çıkacak? RX 590 ekran kartı var mı içinde. Bir de işlemci için de çıkacak mı ?
1- Çıkalı çok oldu,Arkadaşlar merhabalar. AMD FİDELTYFX hangi ekran kartlarına çıkacak? RX 590 ekran kartı var mı içinde. Bir de işlemci için de çıkacak mı ?
Teşekkür ederim sorma sebebim. 1660 ti ile takas düşünüyorum bu ekran kartını mantıklı mı bilmiyorum amaRX590 var içinde evet
Neden güldünüz acaba ?
FidelityFX 1600 serisini destekliyor RX590 ile takaslamanı önermemTeşekkür ederim sorma sebebim. 1660 ti ile takas düşünüyorum bu ekran kartını mantıklı mı bilmiyorum ama
Nvidia ekran kartları içinde mi geçerli buFidelityFX 1600 serisini destekliyor RX590 ile takaslamanı önermem
Teşekkür ederim sorma sebebim. 1660 ti ile takas düşünüyorum bu ekran kartını mantıklı mı bilmiyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden güldünüz a
1000 ve 1600 serisinde varNvidia ekran kartları içinde mi geçerli bu
Teşekkür ederim şimdi gördüm1- Çıkalı çok oldu,
Alıntıyı görüntüle
2-Cevabı 1. maddede.
3-İşlemcilik bi' durum yok. GPU'lar için bu teknoloji. Tabii ileride ne olur bilemem.
Zaten nvidia da olmasa bile takaslamazsın o güce erişemezTeşekkür ederim şimdi gördüm