edm321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 583
gir bak bakalım, en yüksek puanlı xiaomi, samsung ve ip 14 pro max
O puanlar ile mi karşılaştırıyorsunuz cidden. Komiksiniz...
gir bak bakalım, en yüksek puanlı xiaomi, samsung ve ip 14 pro max
çok yakın performanslar için +20.000₺ vermemAlıntıyı görüntüle
Kafayı yemişsin veya çok cahilsingir bak bakalım, en yüksek puanlı xiaomi, samsung ve ip 14 pro max
Arkadaş Xiaominin 8 çekirdekli işlemcisinin iPhone'un 6 çekirdekli işlemcisinden daha iyi olduğunu zannediyorAlıntıyı görüntüle
Fiyatına göre performansı geride diyorum. Ayrıca iPhone alanların(en azından bizim ülkede) %90ı insanlara bakın benim iPhone'um var diyip hava atmak için alıyor. Zaten kapitalist düzen yüzünden millet iPhone aliyo dedimiPhone'a performansı geride olarak belirtmek saçma geldi. En azından adı yüzünden fiyatı yüksek de. Sadece de adı yüzünden değil adamlar yapıyor.![]()
Evet çoğu öyle, şimdi bende 13 Pro kullanıyorum. Aynı telefonu kullananlar ne bileyim elinde taşıyor kamera gösteriyor falanFiyatına göre performansı geride diyorum. Ayrıca iPhone alanların(en azından bizim ülkede) %90ı insanlara bakın benim iPhone'um var diyip hava atmak için alıyor. Zaten kapitalist düzen yüzünden millet iPhone aliyo dedim
AMD performans olarak önüne geciyo nvidianin. Nvidia alanlar artık Nvidia'nın adından dolayı alirlar gibi duruyo."sırf adım yüzünden satıyorum"
Ndivia