AMD-GeForce Guncelleme Farkı

tectec78

80+
Reaksiyon skoru
146
Merhaba, laptopumda 1050 ekran kartı var ve biz bu ekran kartını NVDİA Geforce diye bir uygulama var oradan güncelliyoruz.
Acaba AMD ekran kartları mesela "SAPPHIRE RADEON™ RX 5700 PULSE GDDR6 8GB 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı" bu ekran kartını alacağım bunu nerden nasıl güncelliyoruz?
ve nvdia gibi güncelleme geldiğinde uyarı veren bir programı varmı AMD'ninde ??

Merhaba, laptopumda 1050 ekran kartı var ve biz bu ekran kartını NVDİA Geforce diye bir uygulama var oradan güncelliyoruz.
Acaba AMD ekran kartları mesela "SAPPHIRE RADEON™ RX 5700 PULSE GDDR6 8GB 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı" bu ekran kartını alacağım bunu nerden nasıl güncelliyoruz?
ve nvdia gibi güncelleme geldiğinde uyarı veren bir programı varmı AMD'ninde ??

Burada ki siteden ekran kartını seçip indiriyorsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

peki güncelleme geldiğini nerden haber alıyoruz?Yoksa habire kendimiz girip kontrol mu edeceğiz eğer böyleyse kaç ayda bir bakmak gerekşir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesala sun burada "windows 10 64bit" için 4 adet indirme linki var bunların 4ünüde indirmem mi gerekiyor?

peki güncelleme geldiğini nerden haber alıyoruz?Yoksa habire kendimiz girip kontrol mu edeceğiz eğer böyleyse kaç ayda bir bakmak gerekşir?
1590581110310.webp

Bu yazılımı indirebilirsiniz. Driver gelince haberiniz olur. Nvidia denetim masası gibi bir şey.

Kullandığınız Windwos sürümüne uygun olan, en son yayınlanmış software indirmen yeterli olacaktır.

peki o alttaki 3 adet indirme dosyası nedir bunun altında bulunan
Onlar farklı işletim sistemleri için driverlar. Driverı bir kere indirip kurduktan sonra indirdiğiniz driver da ayarlar kısmına tıklayıp güncelleme gelince otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsin.

11.webp

Onlar farklı işletim sistemleri için driverlar. Driverı bir kere indirip kurduktan sonra indirdiğiniz driver da ayarlar kısmına tıklayıp güncelleme gelince otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
bu ekran görüntüsü nedir? o siteden ilk sıradaki şeyi indirdiğimde böyle bir ekran çıkcakmı bendede

bu ekran görüntüsü nedir? o siteden ilk sıradaki şeyi indirdiğimde böyle bir ekran çıkcakmı bendede
Evet sizinin indirip kuracağınız driverın resmini çekip attım size, ayarlar bölümünden güncellemeleri isteğe bağlı olarak nereden yapacağınızı göstermek amaçlı işaretledim. Birkere indirip kurduktan sonra program üzerinden güncellemeleri yapabileceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,893
Üyeler
186,808
Son üye
maskelifalcao
Geri