Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Yasin Koçak mıydı neydi. Tam hatırlamıyorum bende.Aynen bir kişide vardı da adını hatırlayamadım bir türlü.
Yasin Koçak mıydı neydi. Tam hatırlamıyorum bende.Aynen bir kişide vardı da adını hatırlayamadım bir türlü.
o ne kadara almıştı hatırlıyor musnunuz?Aynen bir kişide vardı da adını hatırlayamadım bir türlü.
Hatırlamıyorum.o ne kadara almıştı hatırlıyor musnunuz?
biraz ileriye gideceğim ama ben bunu alırken nasıl ödeme yapacağımHatırlamıyorum.
Satıcıya sorun, mesaj atın olmadı get ilan açabilir size.biraz ileriye gideceğim ama ben bunu alırken nasıl ödeme yapacağım
get ilan neySatıcıya sorun, mesaj atın olmadı get ilan açabilir size.
ha tamam tamam gördüm güvenli elektronik tamamdır saolunSatıcıya sorun, mesaj atın olmadı get ilan açabilir size.
Ben olsam Ryzen 5 1600 yerine Ryzen 5 1600 AF alırım Ryzen 3 apu bu arada. Ekran kartın varsa gerek yok bence.ryzen 5 1600 8 core 16 thread
mı daha iyi yoksa
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci
mi daha iyi
Kardeşim bu normal 1600 değil 1600'ün 8core 16 thread olan aşırı nadir bulunan bir işlemcisi. Konuyu okumadan yorum yapmaktan vazgeçin.Ben olsam Ryzen 5 1600 yerine Ryzen 5 1600 AF alırım Ryzen 3 apu bu arada. Ekran kartın varsa gerek yok bence.
apu ne demek bir de af ne oluyorBen olsam Ryzen 5 1600 yerine Ryzen 5 1600 AF alırım Ryzen 3 apu bu arada. Ekran kartın varsa gerek yok bence.
Apu içinde ekran kartı bulunan işlemci demek. AF ise 1600 ün 6core 12thread olan 12nm relik versiyonu var ona AF deniyor.apu ne demek bir de af ne oluyor
Apu icerisinde dahili grafik birimi olan islemciler. Ekran karti olmadan kullanabiliyorsunuz. Ama normal ekran kartlarindan daha dusuk performans veriyor.apu ne demek bir de af ne oluyor
O arkadaşı dinlemeyin bir şey bilmiyor belli bu arada.apu ne demek bir de af ne oluyor