Amd işlemci ısınma Problemi var mı ?

Reaksiyon skoru
129
Arkadaslar merhaba Ryzen 3700x alacağımda bi arkadaşım kesinlikle intel almalısın dedi amd lerde ısınma sorunu oluyormuş.

Arkadaslar merhaba Ryzen 3700x alacağımda bi arkadaşım kesinlikle Intel almalısın dedi AMD lerde ısınma sorunu oluyormuş.
Arkadaşın kafası güzel ya da çok geriden geliyor. Eskidendi o yok öyle bir şey.

Arkadaşının mağaradan çıkma vakti gelmiş :)
Dünyada işlemci satışının %65 gibi bir rekor kıran AMD ye hakaret olur. Dünyanın %65 i geri zekalı mı da amd alsın ısındığı halde :)

Hepinize çok teşekkür ederim sipariş veriyorum hemen

Ben Ryzen5 2600 kullanıyorum. Şu anda masaüstünde 48 derece ama oyuna girince 80 dereceleri görüyor. Oyun sırasında ısınıyor, belki senin bahsettiğin işlemci 7nm teknolojisine sahip olduğu için daha az ısınabilir benimki 12nm.

Şu anda Intel işlemcili sistem toplanmaz. AMD her alanda daha güçlü 3.nesil işlemcilerle artık.

Cevap bekliyorum bilgisi olan yazabilirse mutlu olurum

Stok fanla sıcak çalışması normaldir. Fakat intel tarafina bakarsan çokta fark göremeyeceksin.

Stok fanla sıcak çalışması normaldir. Fakat Intel tarafina bakarsan çokta fark göremeyeceksin.
Farktan çok stok fan göremez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 3600x ve 3700x arasında çok fark varmı acaba 3800x alcaktım 3700x dediler şimdide 3600x al diyolar kafam çorba oldu ?
2 çekirdek 4 thread fark var + oyunda da fark olur 3700x daha üst seviye bir işlemci + yayın render vb bir şey yaparsanız çok daha kullanışlı olur.

Geri