AMD işlemci önerisi?

devasa l3 önbelleğiyle oyunlarda -genellikle fps oyunlarında- yüksek performans alıyor. am4 platformunun oyun tarafında ki en güçlü işlemcisi.
5800x3d harici başka bi işlemciye para verme boşuna am4te.
En guclu AM4 oyun islemcisi. Ozelligi bu. Neden 5600 harici yazdin bu arada?
Bütçe yeterse kesinlikle 5800x3D, yetmezse 5800x'de yeterli olur.
Bütçem yetiyor arkadaşlar 5600 kullandım 3 defa ve artık güçlü bir sistem kullanmak istiyorum o yüzden özelliğini sordum en güçlü AM4 işlemci imiş şuan ki fiyatını hak ediyor mu yoksa bekleyim mi?

Bütçem yetiyor arkadaşlar 5600 kullandım 3 defa ve artık güçlü bir sistem kullanmak istiyorum o yüzden özelliğini sordum en güçlü AM4 işlemci imiş şuan ki fiyatını hak ediyor mu değer mi?
Evet değer, fps farklarını veren olaysa L3 cache, 3D teknolojisi. Am5 işlemcilerle yarışıyor yer yer.

Evet değer, fps farklarını veren olaysa L3 cache, 3D teknolojisi. Am5 işlemcilerle yarışıyor yer yer.
Tamamdır teşekkür ederim bu arkadaşa uygun beyaz sıvı soğutma önerebilir misiniz peki kasa olarak Corsair 4000X alacağım buna göre fiyat performans öneriniz var mı?

5600 al o halde, 5700x oyun için parasını haketmeyen, sana ekstra performans sunmamakla beraber pahalı soğutucular isteyen bir işlemci.

5600 al o halde, 5700x oyun için parasını haketmeyen, sana ekstra performans sunmamakla beraber pahalı soğutucular isteyen bir işlemci.
kanka ikisi arasında kaldım 5600 ve 5700x amacım valo 300+fps her oyunda sağlam fps

Hocam soğutucu önerisi istemiştim üst mesaj da yapabilir misiniz?

Tamamdır teşekkür ederim bu arkadaşa uygun beyaz sıvı soğutma önerebilir misiniz peki kasa olarak Corsair 4000X alacağım buna göre fiyat performans öneriniz var mı?
Bunu almanızı tavsiye ederim.

Beyaz sart mi? Butce ne bide, kule tipi uygunsa ustteki AK620 isinizi gorur.

kanka ikisi arasında kaldım 5600 ve 5700x amacım valo 300+fps her oyunda sağlam fps
Bunu istiyorsan sana tek fark yaratacak işlemci 5800x3d dediğim gibi, 5000 serisinin hepsini kullanmış, aktif valorant oynayan biri olarak söylüyorum. 5700x bir fark yaratmayacak. Valorant l3 cache oyunudur.
Hocam soğutucu önerisi istemiştim üst mesaj da yapabilir misiniz?
Bütçe nedir hocam?

Bunu istiyorsan sana tek fark yaratacak işlemci 5800x3d dediğim gibi, 5000 serisinin hepsini kullanmış, aktif valorant oynayan biri olarak söylüyorum. 5700x bir fark yaratmayacak. Valorant l3 cache oyunudur.

Bütçe nedir hocam?
Bütçe 3K hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu almanızı tavsiye ederim.
Hocam kule tipi değil de sıvı soğutma istiyorum

Beyaz sart mi? Butce ne bide, kule tipi uygunsa ustteki AK620 isinizi gorur.
Sistemim beyaz hocam o yüzden beyaz istiyorum şu ana kadar aldığım tüm beyaz parçalar fiyat performans parçalar oldu çok para ödemedim Allah’a şükür bide sağlam sıvı soğutma alırsam çok iyi olacak.

https://www.tebilon.com/deepcool-ls720-rgb-a-rgb-fanli-360mm-beyaz-sivi-sogutma/ beyaz-performans-estetik istiyorsan direkt bunu al.
Performans-sessizlik istiyorsan ; https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html
2si arasında 2-3derece oynar ls720 biraz daha sesli arctice göre. Düşünmeden alabileceğin en performanslı 2 model.

Bütçe 3K hocam

Hocam kule tipi değil de sıvı soğutma istiyorum

Sistemim beyaz hocam o yüzden beyaz istiyorum şu ana kadar aldığım tüm beyaz parçalar fiyat performans parçalar oldu çok para ödemedim Allah’a şükür bide sağlam sıvı soğutma alırsam çok iyi olacak.
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,723
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri