AMD işlemci seçimi Kararsız kaldım

Reaksiyon skoru
3
Beyler bayanlar size bir sorum olcak bilgisayar toplamak istiyorum işlemci konusunda kararsız kaldım hem oyun oynayacağım hemde bu twich işlerine merakım var AMD threadripper 1920x sizce nasıl bir işlemcidir 1700 liraya düşmüş çok kafamı karıştırdı 2700x 3600x diğer seçeneklerimiz hangisini seçmeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim

Beyler bayanlar size bir sorum olcak bilgisayar toplamak istiyorum işlemci konusunda kararsız kaldım hem oyun oynayacağım hemde bu twich işlerine merakım var AMD threadripper 1920x sizce nasıl bir işlemcidir 1700 liraya düşmüş çok kafamı karıştırdı 2700x 3600x diğer seçeneklerimiz hangisini seçmeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim
hocam oyun içinse threaddipper tercih edilmemeli 3600x olur oyun için twitch içinde yeterli olucaktır

amd r5 1600
bende var altta 4 tane metin 2 ve gta 5 en yüksek ayarlarda (discord steam saymıyorum) 60 fps alıyor ama diğer donanımlara göre değişir

AMD threadripper 1920x render ve grafik tasarım vb işlemler için kullanılan işlemcidir. Oyunlar tek çekirdek performansına yöneldikleri için AMD threadripper 1920x tam verimli çalışamaz.

VALLA KARDEŞİM BENİM BİLDİĞİM AMD İŞLEMCİ ALIYORSAN AMD EKRAN KARTI ALMAN GEREK Kİ ZATEN BİLİRSİN.... BEN ŞUAN MSİ R7 240 KULLANIYORUM PEK OYUN OYNAYAMIYORUM İŞEMCİDE İNTEL 3 6 YILLIK FELAN BİR BİRLERİNİ PEK SEVMEDİLER SENİN ANLAYACAĞIN..... AMA SANA ŞU KONUDA KESİN BİLGİ VEREBİLİRİM AMD NİN BU EKRAN KAYIT CANLI YAYIN TWİC GİBİ OLAYI GÜZEL DURUYOR BEN PEK YAPAMIYORUM..... İŞLEMCİNLE EKRAN KARTIN BİR BİRİNİ SEVERSE ÜZMEZ SENİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN KENDİ FİKRİMİ SÖYLEDİM DAHA İYİ BİLEN ARKADAŞLAR VAR YAZARLAR...

3600 alabilirsin ama BF 5 gibi oyunlar içinse 2700X.

Geri