Neler Yeni

AMD işlemci soğutucudan gelen USB kablosu nereye takılır?

StarGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer fazıl
16434045734123590838150017683305.jpg
bu kablo soğutucudan geliyor neye takacağım çıkardım şuan çalışıyor

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

123kral14

80+ Silver
Alttaki USB yerlerine sok.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ama buna uygun yer göremedim ve USB yazan yere neden soğutucu kablosunu takmalıyım
tak işte sorgulama adamlar öyle yapmış.usb yazan yer vardır aşağıda onun gireceği.

BeKo'O

80+ Silver
soğutucudan nasıl usb yazılı kablo geliyor ya ? :D
Anakartın üstünde kalan CPU_Fan soketine sokacaksınız. AMD Stok soğutucusu dimi o?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
soğutucudan nasıl usb yazılı kablo geliyor ya ? :D
Anakartın üstünde kalan CPU_Fan soketine sokacaksınız. AMD Stok soğutucusu dimi o?
rgb kontrol için.wraith prism var büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamda USB yazan yer yok CHA fan 2 var
anakartın ne

tamamda USB yazan yer yok CHA fan 2 var
anakartın ne

BeKo'O

80+ Silver

anakartın ne

anakartın ne
rgb kontrol için ise iki kablo mu geliyor yani? CPU_fan harici takamzki usb slota takarsa fan yanar :D İki kablo geliyorsada fan kablosu cpu fana led kablosu led_fana takılacak. Yanlış bildiğim bir şey varsa söyleyin belki bilmiyorumdur

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
wraith prismde 3 farklı kablo var

1- CPU Fan güç kablosu
2- anakart rgb sync kablosu
3- anakart usb kablosu: bu kablo rgb sync portu olmayan anakartlarda CM Wraith Prism yazılımı üzerinden kontrol edebilmek için var.

Sadece USB olanı ve CPU fan portunu takıp CM wraith prism yazılımını yükleyip kontrol edebilirsiniz renkleri.

StarGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer fazıl

anakartın ne
Asus rog strix b450-f gaming 2 OC

wraith prismde 3 farklı kablo var

1- CPU Fan güç kablosu
2- anakart rgb sync kablosu
3- anakart usb kablosu: bu kablo rgb sync portu olmayan anakartlarda CM Wraith Prism yazılımı üzerinden kontrol edebilmek için var.

Sadece USB olanı ve CPU fan portunu takıp CM wraith prism yazılımını yükleyip kontrol edebilirsiniz renkleri.
teşekkür ederim

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Asus rog strix b450-f gaming 2 OC

teşekkür ederim
Asus rog strix b450 nakartiniz varmis çok güzel bir anakart. Argb sync portu var onda. Bende de rog strix b550f gaming wifi var.

Usb kablosunu takın demiştim ya. Size önerim o kabloyu sökün. 2. Kablo olan anakart rgb sunc kablosu var. Direkt onu takin.

Armoury crate uzerinden aura sync kismindan hem anakartin kendi ledleri ile hemde varsa diğer fanlarinizla beraber senkronize edebilirsiniz. Zaten o kabloda bu işe yariyor.

StarGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer fazıl
Asus rog strix b450 nakartiniz varmis çok güzel bir anakart. Argb sync portu var onda. Bende de rog strix b550f gaming wifi var.

Usb kablosunu takın demiştim ya. Size önerim o kabloyu sökün. 2. Kablo olan anakart rgb sunc kablosu var. Direkt onu takin.

Armoury crate uzerinden aura sync kismindan hem anakartin kendi ledleri ile hemde varsa diğer fanlarinizla beraber senkronize edebilirsiniz. Zaten o kabloda bu işe yariyor.
USB yazan kablo benim için gereksiz yani ARGB kablosunu taktım sadece fanın arkasındaki ışıklar kontrol ediliyor etrafındaki AMD yazısı ve yuvarlak ışıklar kendi halinde

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
USB yazan kablo benim için gereksiz yani ARGB kablosunu taktım sadece fanın arkasındaki ışıklar kontrol ediliyor etrafındaki AMD yazısı ve yuvarlak ışıklar kendi halinde
aynen öyle tüm ledleri kontrol etmek için USB kablosunu tek başına takmak gerekiyor. ama bence gerek yok bende sadece anakart senkronize kablosunu takıp kullanıyorum.

Top Bottom