AMD kartı olanlar oyun oynayamayacak mı?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
Biliyorsunuz yeni oyunlar zorunlu RTX ile gelmeye başladı, bu durumda RTX desteklemeyen AMD kartı olanlar oyunu açamıyor mu? Nvidia eski kartlarına RTX desteği getiren güncelleme yapmıştı AMD de yapar mı acaba? Ona göre kartımı satayım da RTX kart alayım.

Biliyorsunuz yeni oyunlar zorunlu RTX ile gelmeye başladı, bu durumda RTX desteklemeyen AMD kartı olanlar oyunu açamıyor mu? Nvidia eski kartlarına RTX desteği getiren güncelleme yapmıştı AMD de yapar mı acaba?
oynayamayacak

nvdia gtx serisi oyunları açamıyorsa amd ninde rt desteklemeyen kartları oyunları açamayacak

Rx 5000 ve aşşağı modellerinin RT desteği yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanloş bilgi güncel olarak halen GTX RT desteklemiyor
Destekliyor araştırın kendim GTX kartla Cyberpunkta RTX açmıştım hatta FPS çok düşüyor ama destekliyor.

GTX 1000 ve 1600 serisine RTX desteği getirdi ama Nvidia onlar açabiliyor AMD niye yapamıyor?
maglesef üzerinde rtx olmayan hiçbir nvdia kartında rt destekli oyunları çalıştıramıyorsunuz

Destekliyor araştırın kendim Cyberpunkta RTX açmıştım hatta FPS çok düşüyor ama destekliyor.
cyberpnuk da zorunlu kapatılamayan rt yok kendi istege baglı açabiliyorsun yeni nesil oyunlarda direk zorunlu kapatılamayan rt olacagı için yeni oyunları oynayamazsınız

Gtx serisine rt ne ara geldi bencede gelmedi

cyberpnuk da zorunlu kapatılamayan rt yok kendi istege baglı açabiliyorsun yeni nesil oyunlarda direk zorunlu kapatılamayan rt olacagı için yeni oyunları oynayamazsınız
Zorunlu olmasa da RTX açabiliyordum eski GTX kartla şuan AMD kartla açamıyorum kart destekli değil diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri