Tasarımdan kasıt üst kapalı olması ise haklısınız. Büyük ihtimal işlemciye sıcaklık gelmesin diye kapatmislardir bence ama b580 de duzelttiler. Diğer konuda kartin ağırlığı hissiyatıni gayet şık sağlam geldi açıkçası. Gariban kartı , bütçesi az olanlar için güzel kart bence. 4 bine alınabilir pazarlıkla ama rx6600 6 bin vermek o fiyatları haketmedigini düşünüyorum.Ben tercih etmem hic guven veren bir kart degil. Tasarimida cok çirkin. rx6600 bakabilirsin.
Gecen hafta rx6600'ü 5000'e arkadaşıma aldık. Bence kesinlikle rx6600 alinmali. Intel bu işte acemi ve artik bana güven veren bir marka konumunda degil maalesef.Tasarımdan kasıt üst kapalı olması ise haklısınız. Büyük ihtimal işlemciye sıcaklık gelmesin diye kapatmislardir bence ama b580 de duzelttiler. Diğer konuda kartin ağırlığı hissiyatıni gayet şık sağlam geldi açıkçası. Gariban kartı , bütçesi az olanlar için güzel kart bence. 4 bine alınabilir pazarlıkla ama rx6600 6 bin vermek o fiyatları haketmedigini düşünüyorum.
5 bine temiz varsa alsın hocam. O konuda sizle aynı fikirdeyimGecen hafta rx6600'ü 5000'e arkadaşıma aldık. Bence kesinlikle rx6600 alinmali. Intel bu işte acemi ve artik bana güven veren bir marka konumunda degil maalesef.
Pazarlik ile kutulu garantisi yeni bitmiş temiz aldık.5 bine temiz, param güvende açan olsa bugün alayım ama yok ki. Kutusuz, hurdalar 6k dan başlıyorlar.. Milletin malı çok değerli valla.