Amd kartlar benim için başlamadan bitti

sıfır kart olsaydı büyük ihtimalle GTA 6 yı falan şimdiden acacaktı.

Konu başlığına öyle başlık atarsan öyle cevap veririm. Milletin zeka seviyesine sallayacağına önce kendi zeka seviyene bak. Kendi derdini anlatan, basit bir cümlelik başlık bile kuramıyorsun. Gene de senin seviyene inecek değilim. Sorununu adamakıllı belirtirsen yardımcı oluruz. Gerçi daha bir başlık atamayan, sorununu adamakıllı nasıl belirtsin? :D

Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Alıntıyı görüntüle
ayrıca ben forum dışından 4-5 arkadaşımı amd kullandığı ve sıkıntı yaşamadığını kanıtlarım hocam kart bazlı sorun ban kalırsa garantiye gönderin bu arada 3080le 9070 baz modeli arasında değişim ya da upgrade değer fark yok bilgin olsun

ayrıca ben forum dışından 4-5 arkadaşımı amd kullandığı ve sıkıntı yaşamadığını kanıtlarım hocam kart bazlı sorun ban kalırsa garantiye gönderin bu arada 3080le 9070 baz modeli arasında değişim ya da upgrade değer fark yok bilgin olsun

Arkadaş muhtemelen, birkaç bin TL daha ucuz diye ne olduğu belli olmayan bir kart aldı ve bu sorunu yaşıyor. Ne AMD ne de NVIDIA savunurum ancak kullanıcı kendi hatasını, firmaya da yıkmamalı...

4k kullanmayı düşündüğüm için ve fiyat acısından benim için mantıklıydı. Bunu yazarken bile görüntü gitti geldi

ki ayrıca bende şuanki ekran kartımla 4-5 sıkıntı yaşadım

çözünürlük sorunu yüzünden format attım
bazı sürümlerde sürekli çökme yaşadım
bazı sürümlerde sıcaklıklar tavan yaptı gibi gibi

4k kullanmayı düşündüğüm için ve fiyat acısından benim için mantıklıydı. Bunu yazarken bile görüntü gitti geldi

Bir daha birkaç bin TL daha ucuz diye ucuza kaçma, adamakıllı parasını ver; kartını al ya da testlerini yaptırdığın bir ikinci el kartı al. Elinde bilgisayar var. İkinci el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmeli diye konu başlığı açar insan. Onu bile yapmamışsın.

adam amazon 2.elden almış uğraşma boşver
AMD sizin içinde bu kadar kötü mü cidden? Mesela AMD bi kartın kutusunun jelatini açıldıktan sonra artık her türlü sorun çıkarabilir sizin zihniyetinize göre.

4k da nvidiada 5070ti-5080
amd de ise 7900gre-7900xt-7900xtx gibi üst segment kartlar olmadan oynayamazsın kral
ayrıca teşhir denebilecek ürüne 25k nasıl verdin

AMD sizin içinde bu kadar kötü mü cidden? Mesela AMD bi kartın kutusunun jelatini açıldıktan sonra artık her türlü sorun çıkarabilir sizin zihniyetinize göre.

Vicdanını rahatlatmaya çalışma. :D Kartı iade edebiliyorsan et.

kardeşim yorum yaptım adam akıllı oku amd kullanıyorum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800XT NİTRO+ aldım hepsiburadadan o zaman kuzenim aynı para sistem aldı 4060ti lı ben daha çok fps alıyorum herşeyde daha iyi
.

Geri