Amd kartlar benim için başlamadan bitti

AMD driverlerı çok fazla sebeple çökebilir , sisteminde muhtemelen bir stabilite sorunu var e tabii onu bulmak ta biraz işkence olur :D genel bir sorun olsa herkes ağlardı sorunlu sorunlu diye o yüzden bence ilk bakman gereken şey sistem çakışan uygulamalar vb. olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kartı 2. el aldığını yazmış bazı arkadaşlar yani muhtemelen satan arkadaşta bu yüzden satmıştır kartın kendisi sorunlu gibi geldi.
kanka adamların donanım bilgisi sıfır halt bildikleri yok tek bildikleri oyun oynamak olduğu için sallıyıp geçiyorlar gerçek kullanıcı çözüm deniyor bitiyor olay bende yaşadım zamanında sonra özellikle araştırarak parçalar seçtim şuan gram sorun yok en son çıkan güncellemeleri de hemen yüklememe rağmen :D adamlar donanımdan bir haber dümdüz öyle kullanıp geçen tipler burada boş yorum kasıyorlar fanboyluk yapıyorlar sorun olsa bende olur :D yakın zamanda 6700 kullanıyordum 3060 sonra 4060 aldım 1 ay arayla uygun fiyatlılar diye 6700 den gram güçlü değiller diye denk gelmesiyle 6800 gaming z trio aldım hayvan gibi performans alıyorum garantisi de var kartın

Stabil driver bulup çözüyor çoğu arkadaş , 25.9.2 falan stabildi istersen onu bir dene en son çıkan driver da sorun genel. (ilk 25.10.2 dene en güncelin bir önceki sürümü.)
ama kartın kendisi sorunlu ise cidden çare yok , amd de kartlar arızalı olunca driver çökme gibi sorunlar çok yaygın yani driverin çökmesi yazılımsal değil donanımsal da olabiliyor.

Amazona iade edilmiş ürün. Amazon 2. elden aldım bu kadar sorun çıkarması bence de kartın kendisinde problem olduğunu düşündürüyor ama yine de crash yiyen amd kullanıcıları hangi yolları deniyor çözüm olarak?
Satıcı kim? Tahminimce Magic..

AMD driverlerı çok fazla sebeple çökebilir , sisteminde muhtemelen bir stabilite sorunu var e tabii onu bulmak ta biraz işkence olur :D genel bir sorun olsa herkes ağlardı sorunlu sorunlu diye o yüzden bence ilk bakman gereken şey sistem çakışan uygulamalar vb. olabilir.

kartı 2. el aldığını yazmış bazı arkadaşlar yani muhtemelen satan arkadaşta bu yüzden satmıştır kartın kendisi sorunlu gibi geldi.
ekran kartı hariç nedenlere de driver yazıyor amd o yüzden sövüyorlar

ama kartın kendisi sorunlu ise cidden çare yok , amd de kartlar arızalı olunca driver çökme gibi sorunlar çok yaygın yani driverin çökmesi yazılımsal değil donanımsal da olabiliyor.
geçen gün aynısını dedim dalga geçtiler psu ne alaka diye

Amazona iade edilmiş ürün. Amazon 2. elden aldım bu kadar sorun çıkarması bence de kartın kendisinde problem olduğunu düşündürüyor ama yine de crash yiyen amd kullanıcıları hangi yolları deniyor çözüm olarak?
kanka ddu ile güvenli modda driver sil yükle olmadı format at çakışan bir şey vardır belki sonrasında windows güncellemeleri bittikten sonra amd driver ı kur gelişim seçenekler yap temiz kurulumu seç oda olmazsa sanırım frekans kısıyorlardı

Amazonun kendisi
birde power markası nedir kaç watt acaba

kanka ddu ile güvenli modda driver sil yükle olmadı format at çakışan bir şey vardır belki sonrasında windows güncellemeleri bittikten sonra amd driver ı kur gelişim seçenekler yap temiz kurulumu seç oda olmazsa sanırım frekans kısıyorlardı
ddu denedim olmadı. Eski sürümü deneyecem yine olmazsa format atmayı düşünmüyordum ama format atınca düzelme ihtimali varsa deneyecem.
Kartta mı sorun var yoksa yazılımsal mı hata veriyor tam anlamak istiyom ona göre iade edecem.
3080 zaten 13k falan ediyor üstüne 11k koyup bu kartı almak iyidi ama kullanabileceğim gibi durmuyor

750w corsair modele bakmam lazımda tier list b falandı psu sağlam

Amazonun kendisi
Diğer yorumları hızlı geçtim ama eski kartımdan ufak bir ilginç bilgi aktarmak istiyorum, amdnin radeon yazılım programı bazen düzgün çalışmıyordu, ve oyunlarda ciddi fps drop yiyordum, her şeyi yaptım ama sorun çözülmedi, daha sonra temiz kurulum win kurdum sorun gitmişti ama daha sonra yine driver kurduğumda yine fps droplar başladı, bu dediğim kart baya eski bir kart, ama bazen yazılım tarafından böyle saçmalıklar olabiliyor, amdnin driverlerının bilgisayardan silindiğine inanmıyordum, şuan rx 6600 kullanıyorum 2 yıl oldu sadece 1 defa grafik kart kaynaklı çökme yaşadım. Nvidianın yeni kartları nasıl bilmiyorum ama amdnin yazılım anlamında bazı gariplikleri olduğunu düşünüyorum, ama yinede f/p olarak alıp kullanmaya değer diye düşünmekteyim.

Arkadaş, testini yaptırmadan ikinci el ekran kartı alıyor ve aldığı kart da sorunlu çıkıyor. Mesele bu. Yardım etmeye çalışıyoruz. Bize de saldırganlaşıyor.
Şimdi adamı savunmak için söylemiyorum da sen de takmışsın test etmeden 2. el almış diye tutturuyosun, Amazon Depo ürün konseptini biliyorsun di mi? Orda test lüksün yok. Ayrıca bu ürünü bir başkası sıfır almış sorunlu çıkmış, yani sıfır aldığında da kusurlu ürün olabiliyor di mi?

@eneskaya6 DDU ile kaldırmayı denediğini belirttin demin, güvenli modda açıp yaptın di mi bu işlemi düz normal windows içinde değil.

Şimdi adamı savunmak için söylemiyorum da sen de takmışsın test etmeden 2. el almış diye tutturuyosun, Amazon Depo ürün konseptini biliyorsun di mi? Orda test lüksün yok. Ayrıca bu ürünü bir başkası sıfır almış sorunlu çıkmış, yani sıfır aldığında da kusurlu ürün olabiliyor di mi?

@eneskaya6 DDU ile kaldırmayı denediğini belirttin demin, güvenli modda açıp yaptın di mi bu işlemi düz normal windows içinde değil.
Kral sal şu adamı 3 ıq zekasıyla yorum yapıyor. Yıllarca araba markalarında calıstım 2. el sorunun cıkarması normal diye karşılama görmedim. Cocuk gelmiş laklak yapıyor.
O kart hiçbir zaman 0 değildi onun kafasına göre

güvenli mod evet

bir kaynağı da o paşam benim zaten son 2 senedir gayet stabil yazılım çıkarıyor amd

mining çıkması kart almışsın ağlıyorsun burada :D çok komik
Dikkat et paşam dediğin madara etmesin seni. Mining çıkması kart senden temizdir

ddu denedim olmadı. Eski sürümü deneyecem yine olmazsa format atmayı düşünmüyordum ama format atınca düzelme ihtimali varsa deneyecem.
Kartta mı sorun var yoksa yazılımsal mı hata veriyor tam anlamak istiyom ona göre iade edecem.
3080 zaten 13k falan ediyor üstüne 11k koyup bu kartı almak iyidi ama kullanabileceğim gibi durmuyor

750w corsair modele bakmam lazımda tier list b falandı psu sağlam
ya muhtemelen o donanımsal arızalı kanka ondan iade olmuştur occt indirim power test açabilir misin bi 15 20 dk kapanma etme olursa powerda bir ihtimal sebeptir

Dikkat et paşam dediğin madara etmesin seni. Mining çıkması kart senden temizdir
bak sen :D erkek ya engelledim seni.

15 yaşında çocuk beni madara edecekmiş xd vay be tüh üzüldüm bu klavye erkeklerinin kalitesi de düşüyor yıl geçtikçe

Arkadaş, testini yaptırmadan ikinci el ekran kartı alıyor ve aldığı kart da sorunlu çıkıyor. Mesele bu. Yardım etmeye çalışıyoruz. Bize de saldırganlaşıyor.
Amazondan aldığımı 500 defa belirtmeme rağmen ne amazonu biliyor ne de amazoun 2. el politikasını biliyor. harbi zihinsel sorunun var.
Aynen test yapmadan parayı verdim kartı aldım. hatta kutudan hıyar cıktı sana verecem onu.

ya muhtemelen o donanımsal arızalı kanka ondan iade olmuştur occt indirim power test açabilir misin bi 15 20 dk kapanma etme olursa powerda bir ihtimal sebeptir
eski sürümü deniyorum bakalım

Geri