nurullahblc66
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
1.5 aydır hiçbir hata almadım 9070 XT ile
9070 almak yerine xt almak daha mantıklı değil mi ? fiyatları aynı çünkükankam bak koskoca 5090 bile yandı, nvidia amd den çok daha üst seviye olmasına rağmen 5090 lar alev gibi yanıyor eriyor bir sürü garantiye gitti amd den de böyle 3-5 kartın çıkması çok normal. fabrika hatasıdır. eğer tüm 9070 lerde olsa neyse evet haklısında ilk defa 9070 şikayet edeni görüyorum. fsr da zaten dlss ten öne geçti kart yazılımda ne gibi bir sorunu olabilir. sadece nvidia 3d ve benzeri işler için daha iyi. birde 5090 falan alcaksan iyi f/p de 9070 alınır.
9070 ile 9070xt farkından bahsetmiyorum arkadaş 9070 i kötülüyor fakat 1000 üründe 1 hata çıkmış onu söylüyorum9070 almak yerine xt almak daha mantıklı değil mi ? fiyatları aynı çünkü
emin misin karttan kaynaklı olduğuna diğer bileşenlerin neler psu kaç wRtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktımcyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.
Edit pubg 3 oldu.
Alıntıyı görüntüle
ben 3 aydır almadım karttan hatalı olan1.5 aydır hiçbir hata almadım 9070 XT ile
fsr önde değil ikisi eşit şu ankankam bak koskoca 5090 bile yandı, nvidia amd den çok daha üst seviye olmasına rağmen 5090 lar alev gibi yanıyor eriyor bir sürü garantiye gitti amd den de böyle 3-5 kartın çıkması çok normal. fabrika hatasıdır. eğer tüm 9070 lerde olsa neyse evet haklısında ilk defa 9070 şikayet edeni görüyorum. fsr da zaten dlss ten öne geçti kart yazılımda ne gibi bir sorunu olabilir. sadece nvidia 3d ve benzeri işler için daha iyi. birde 5090 falan alcaksan iyi f/p de 9070 alınır.
testlerini izledim bazı yerlerde dlss halay çekerken fsr düz duruyor.emin misin karttan kaynaklı olduğuna diğer bileşenlerin neler psu kaç w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 3 aydır almadım karttan hatalı olan
birkaç ayarı oynayınca ufaktan almış olabilirim biostan :d ilk aldığım zamanlar
fsr önde değil ikisi eşit şu an
ben forza için özel aldım aşırı zamanım yok zaten ama çok zevk veriyor 190 fps forza keyfi 5080 performansıtestlerini izledim bazı yerlerde dlss halay çekerken fsr düz duruyor.
amd gpu şans işi sorun yaşayanda var yaşamayanda benim nezlimde alınmazRtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktımcyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.
Edit pubg 3 oldu.
Alıntıyı görüntüle
yok stock kulllanıyordum.Kankım tahminim 3080i undervoltla kullanıyordun. belki de o ayarları sıfırlaman gerekir bir bak istersen.
Frs dlss den öne mi geçtikankam bak koskoca 5090 bile yandı, nvidia amd den çok daha üst seviye olmasına rağmen 5090 lar alev gibi yanıyor eriyor bir sürü garantiye gitti amd den de böyle 3-5 kartın çıkması çok normal. fabrika hatasıdır. eğer tüm 9070 lerde olsa neyse evet haklısında ilk defa 9070 şikayet edeni görüyorum. fsr da zaten dlss ten öne geçti kart yazılımda ne gibi bir sorunu olabilir. sadece nvidia 3d ve benzeri işler için daha iyi. birde 5090 falan alcaksan iyi f/p de 9070 alınır.
Açtığım konulara bakın. Amd ekran kartı beni de bıktırdı. Sorunları tek tek yazdım çözüm aradım neler denedim olmadı. 5070ti a geçtim sorun morun kalmadı. Burda halâ boş yapıp beni bilinçsiz kullanıcı yaptılar döcksçcnslxjd. 5070ti kartlar arasında seçim yapamadım onu soruyorum rx 9070xt al yazıyolar. Kazıklanmışsın yazıyolar garipler.Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktımcyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.
Edit pubg 3 oldu.
Alıntıyı görüntüle