Amd kartlar benim için başlamadan bitti

Açtığım konulara bakın. Amd ekran kartı beni de bıktırdı. Sorunları tek tek yazdım çözüm aradım neler denedim olmadı. 5070ti a geçtim sorun morun kalmadı. Burda halâ boş yapıp beni bilinçsiz kullanıcı yaptılar döcksçcnslxjd. 5070ti kartlar arasında seçim yapamadım onu soruyorum rx 9070xt al yazıyolar. Kazıklanmışsın yazıyolar garipler.
extra 10-15 fps icin bu çekilmez.
Adam diğer bilesenler ne psu kac w diyo allahım

Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Alıntıyı görüntüle
PSU ve RAM nedir? Bir de anakart BIOS'un güncel mi?

1764098763865.webp

çok trajikomik bir ss

Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Alıntıyı görüntüle
AMD de öyle kartı direkt takarsan tabi sorun çıkar önce sisteme format atman lazım sonra birkaç saat araştırma yapıp oynayacağın oyunlarda en stabil sürücü hangisi onu araştırman lazım bir de PSU ile uyumlu kart seçmen lazım Nvidia değil bu daha ucuza almanın da bir bedeli var.

AMD de öyle kartı direkt takamazsın önce sisteme format atman lazım sonra birkaç saat araştırma yapıp oynayacağın oyunlarda en stabil sürücü hangisi onu araştırman lazım bir de PSU ile uyumlu kart seçmen lazım Nvidia değil bu daha ucuza almanın da bir bedeli var.
sürücü bakmaya gerek yok psu düzgün 850w alsan başın ağrımaz o kadar abartmaya gerek yok ben rx 580 driverlarının ve windowsun kurulu olduğu ssdyi takıp çalıştırmıştım stabil çalışmasa da açmıştı sonra temiz kurulum yaptım yine

sürücü bakmaya gerek yok psu düzgün 850w alsan başın ağrımaz o kadar abartmaya gerek yok ben rx 580 driverlarının ve windowsun kurulu olduğu ssdyi takıp çalıştırmıştım stabil çalışmasa da açmıştı sonra temiz kurulum yaptım yine
AMD kart kullanıcısıyım kendi deneyimime göre yaptım yorumu, format atmadan çalışır ama genelde stabil olmaz bende donma çökme oluyordu formatla çözüldü. Forumlarda sormuştum AMD kartlarda format atın diyorlar genel olarak. Sürücü de oyundan oyuna değişiyor bazen bir oyuna giriyorum donmalar oluyor mecbur başka sürücüye geçiyorum düzeliyor, sonra o sürücü de bir başka oyunla düzgün çalışmıyor başka sürücüye geçiyorum vs diye gidiyor. Bir de ortalama 2 ayda bir rastgele bir gün sebepsizce sürücüyü siliyor kart tekrar yüklüyorum, bu kronik olmayabilir ama bana özeldir belki 😀

AMD kart kullanıcısıyım kendi deneyimime göre yaptım yorumu, format atmadan çalışır ama genelde stabil olmaz bende donma çökme oluyordu formatla çözüldü. Forumlarda sormuştum AMD kartlarda format atın diyorlar genel olarak. Sürücü de oyundan oyuna değişiyor bazen bir oyuna giriyorum donmalar oluyor mecbur başka sürücüye geçiyorum düzeliyor, sonra o sürücü de bir başka oyunla düzgün çalışmıyor başka sürücüye geçiyorum vs diye gidiyor.
önceki serilerde olabilir ama 9000 serisinde çok zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 xtde yapılması gereken en önemli şey tarayıcılardaki donanım hızlandırmayı kapatmak onu kapatmayınca arkada açıksa falan oyunun çökmesine neden oluyor

hocam çevremde 3 tane 9070 pulse ve4 tanede 9070xt kullanan eleman var
pubg cs valo tarzı oyunları sürekli oynuyoruz ve hiçbirinden çökme veya crash şikayeti almadım
büyük ihtimalle sorunlu kartlardab biri
Bende 9070 kullanıyorum pulse sorunsuz 4.ay oldu 850w plat kullaniyorum

Rx 570 aldım oc açınca valoda crash veriyor şikayetçiyim

extra 10-15 fps icin bu çekilmez.
Adam diğer bilesenler ne psu kac w diyo allahım
Adam driver ı kaldırdın mı diyo Nvidianın. Yok aw anakartın hdmi çıkışına taktık kabloyu

Geri