Amd kartlar benim için başlamadan bitti

Formatınız bildiğimiz Usbden temiz kurulum değil mi? Ayrıca Windows update ini yaptıktan sonra dediğim programıda kullandınız diye tahmin ediyorum? CMD den sfc /scannow taraması yapın sonra tekardan Amd cleanup utilty ile (hatta üstüne kesin olsun diye DDU ile fakat DDU da ayarlardan amd özel seçeneklerinde bütün tikleri işaretleyin ve "Windows" bir aygıt ile sürücü ararken, sürücülerin windows update ile yüklenmesini önleyin kutucuğunu işaretleyin, ve DDU yu Güvenli öyükleme ile kullanmalısınız) sürücüyü sildikten sonra tekrardan kurun.
dediğiniz gibi kaldırdım geri kuruyorum.
oyun yüklenince kaldırmadan öncede bi denedim crash verdi

hep diyoruz zaten amd kartlar son tercihiniz olsun. imkan varsa her zaman nvidia alın, çalışan kazansın çalışmayan değil..

Yine crash verdi. Oyun acılırken veriyor 10-20 sn anca dayanıyor.

Simdi çok bilmişler gelip 2. el diyecek bu kartın iade gitme sebebi zaten buymuş kart sıfır iken başkası aynı sorunları yaşayıp iade etmiş :)

Yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum kartı kurtaramadık.
9070 ya da 9070xt indirimde denk gelirse yine alıp denemek istiyorum aynı şeyleri yaşayacam mı diye

Ürün geri gidip incelenecek sonra tekrardan başka kullanıcıya satılacak. Şimdiden yeni alıcısına allah kolaylık versin.
1764271845666.webp

geçmiş olsun hocam. Performans bakımından sağlam kart olsada şans işi, yılan hikayesine dönebiliyor böyle.
Marka takıntım yok ilk amd kartımdı ATI serisini saymazsak 15 sene önce falan. Calıssaydı çok işime gelecekti yapacak bişey yok.

Marka takıntım yok ilk amd kartımdı ATI serisini saymazsak 15 sene önce falan. Calıssaydı çok işime gelecekti yapacak bişey yok.
25 30K Arasında 5070, güzel indirimlerde 30K Ya 9070XT (geçen cuma inmişti) alabilirsiniz, gerçi şu olaydan sonra amd önermek ne kadar doğru bilmem ama 5070 fiyatına 5070 ten daha iyi performans veren 9070 xt varken 5070 öneresim gelmiyor yaw. Ama diyeceğim en doğru şey, Zamlar ülkesinde olduğumuzu unutmayın :D

hep diyoruz zaten amd kartlar son tercihiniz olsun. imkan varsa her zaman nvidia alın, çalışan kazansın çalışmayan değil..

Benim her zaman ilk tercihimdir. Muhtemelen tek kullandığınız AMD kart da RX 500 serisidir. :D RX 500 serisi zaten sorunlu. RX 500 almayın.

Geri