Freaky
80+
iyi haber bekliyom sistem toplucamEmin olmak için 5700 xt kullanan birini buldum 1080p yaparsa emin olucam.
iyi haber bekliyom sistem toplucamEmin olmak için 5700 xt kullanan birini buldum 1080p yaparsa emin olucam.
Başlık okumak önemli.Aynı ayarları Nvidia için denedim memory hâlâ aynı kalıyor, AMD için geçerli sadece.
Bende de iki monitör var hocam. Biri 32 biri 27 inç. Şuan 32 kapalı 27 ile yaptım bu testi.Bende de aynı durum vardı, iki monitör kullanıyorum diye öyle oluyor sanıyordum ama değilmiş. Çok da önemsemiyorum, zaten 45-53 arasında gidip geliyor.
1000 IQBaşlık okumak önemli.
pulse 5700xt sürücü son sürüm (20.5.1) belki düzeltmişlerdir.5700xt sıkıntısız sanırsam.
Doğrudur, ben hiç düşünmemiştim bunu. Ama o 2 hz kareden feragat edemem, o kadar bekledim bu monitörü. Son karesine kadar kullanırım.Bende de iki monitör var hocam. Biri 32 biri 27 inç. Şuan 32 kapalı 27 ile yaptım bu testi.
Size kalmış.Doğrudur, ben hiç düşünmemiştim bunu. Ama o 2 hz kareden feragat edemem, o kadar bekledim bu monitörü. Son karesine kadar kullanırım.
Yararlı konu bir gün 144hz monitörüm olursa bakarım(Başlık yazarken içim acıdı.)
MSİ Afterburner kullananlar 144 Hz monitör ile AMD kart kullanınca Memory Clock hızı maksimuma çekiliyor otomatikmen.
Alıntıyı görüntüle
Çözümü çok basit Masaüstüne gelip sağ tıklıyoruz ve Radeon ayarlarına tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Açılan yerde ekran kısmını bulup oradan yuvarlak içine aldığım butona tıklıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Ardından açılan sayfada (144 Hz monitör kullanıyorsanız) bu ayarları yapıyoruz:
Alıntıyı görüntüle
Oluştura bastıktan sonra Masaüstüne gelip sağ tıklıyoruz ve Görüntü Ayarlarına basıyoruz.
Ardından yuvarlak içine aldığım mavi yazıya basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Açılan sayfada ekran x (1,2,3 hangisi içinse) için görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine basıyoruz.
Açılan sayfada Tüm Modları Listeleye basıyoruz ve 142 Hz olanı seçip uygulaya basıyoruz.
Değişiklikleri onaylayınca sorun düzelmiş oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Düzelmeyenler aşağıya mesaj bırakabilir.