Neler Yeni

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Hogwarts legacy icin varmi biseyler
Dosyayı indirip aynı şekilde hogwarts da dene. FSR2FSR3_210 yazan fsr 2.1 sürümü. Ondaki fsr sürümü hangisi ise oyunun içine onu atacaksın.

anlznn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl zan
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi fsr 3 açık kaynaklı bir yazılım nvidia'nın bize sadece 4000 serisinde çalıştırabiliyoruz dediği şeyi amd tüm kartlara getirdi.
Yakın zamanda fsr 3 modları çıktı ama sadece nvidia kartlarda çalışıyordu artık amd kartlarda da açılabiliyor.

İNDİRME LİNKİ: https://gofile.io/d/PXXlo7

KURULUM:
İndirdiğiniz dosyada bu üçü yer alacak en alttaki fsr2fsr3 yazan klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza burası gelecek PotalsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine)
Alıntıyı görüntüle

Sonra az önce açtığımız yerden bu klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını buluyoruz (fsr 2.1 sürümü bu) ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz
Alıntıyı görüntüle

(Cyberpunk 2077\bin\x64) içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve bunu ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu) (Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK ULTRA FSR KAPALI
Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK ULTRA FSR KALİTE
Alıntıyı görüntüle

AYNI ŞEKİLDE DİĞER FSR DESTEKLİ OYUNLARADA EKLEYEBİLİRSİNİZ
reis ben denedim işlemleri yaptıktan sonra oyunlar açılmadı cyberpunk nalları dikti diye hata aldım forspokenda denedim oyun dll hatası veriyor açılmıyor modu kullanmak için oyunların orjinal olmasımı gerekiyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
reis ben denedim işlemleri yaptıktan sonra oyunlar açılmadı cyberpunk nalları dikti diye hata aldım forspokenda denedim oyun dll hatası veriyor açılmıyor modu kullanmak için oyunların orjinal olmasımı gerekiyor
Birşeyi atlamışsındır dostum bende oyunu crack kullandım.

grasdiyas

80+ Silver
cracklı oyunlarda oluyor genelde hogwarts legacy de de oldu geri yeniden kurmak zorunda kaldım

anlznn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl zan
Birşeyi atlamışsındır dostum bende oyunu crack kullandım.
hiçbirşeyi atlamadım tekrar deneyeceğim crackli oyunlarda çalıştığına eminmisiniz oyunlar korsan benim belki mod her amd kartta çalışmıyordur

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
hiçbirşeyi atlamadım tekrar deneyeceğim crackli oyunlarda çalıştığına eminmisiniz oyunlar korsan benim belki mod her amd kartta çalışmıyordur
Ben crackli oyunda denedim zaten. Ekran kartı ne?

anlznn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
anıl zan
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi fsr 3 açık kaynaklı bir yazılım nvidia'nın bize sadece 4000 serisinde çalıştırabiliyoruz dediği şeyi amd tüm kartlara getirdi.
Yakın zamanda fsr 3 modları çıktı ama sadece nvidia kartlarda çalışıyordu artık amd kartlarda da açılabiliyor.

İNDİRME LİNKİ: https://gofile.io/d/PXXlo7

KURULUM:
İndirdiğiniz dosyada bu üçü yer alacak en alttaki fsr2fsr3 yazan klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Karşımıza burası gelecek PotalsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine)
Alıntıyı görüntüle

Sonra az önce açtığımız yerden bu klasörü açıyoruz
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını buluyoruz (fsr 2.1 sürümü bu) ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz
Alıntıyı görüntüle

(Cyberpunk 2077\bin\x64) içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve bunu ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu) (Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK ULTRA FSR KAPALI
Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK ULTRA FSR KALİTE
Alıntıyı görüntüle

AYNI ŞEKİLDE DİĞER FSR DESTEKLİ OYUNLARADA EKLEYEBİLİRSİNİZ
birde ac valhalla da deneyeceğim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben crackli oyunda denedim zaten. Ekran kartı ne?
rx 6650xt.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
ben ac de çok bi etkisini görmedim hatta hiç görmedim fps değerleri aynıydı forspoken sildim yeniden kurup deneyeceğim modu.
Yeni sürüm çıkmış galiba onu dene istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,556
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom