AMD KULLANANLAR KULÜBÜ

Katıldım.

İşlemcim Intel ama ekran kartım AMD, katılabiliyor muyum ? 😄
A10 7870k sayılıyorsa gelirim
Tüm amd ürünleri sayılır.
İmzanızı biraz uğraşarak turuncu/beyaz yazın lütfen!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin dikkatine!
İmzanızı biraz uğraşarak turuncu/beyaz yazın lütfen!
İmzayı doğru yazmazsanız ne anlamı var?

selam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
Kulübe katildim ozaman :)

selam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
Kulübe katıldım

kulübe katıldım

keşke amd olmasaydı ekran kartım bunlar nasıl driverlar çıldıracağım valla kart çok güzel performansı harika fakat işte şu yazılımlarını neden düzeltmiyorsun be amd yeminle seviyorum seni ama işte delirtiyorsun beni :)

keşke amd olmasaydı ekran kartım bunlar nasıl driverlar çıldıracağım valla kart çok güzel performansı harika fakat işte şu yazılımlarını neden düzeltmiyorsun be amd yeminle seviyorum seni ama işte delirtiyorsun beni :)
Whql lisanslı dirverları dene.

ekleyin benide kulübe
Emredersiniz paşam. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driveri hayla savunan funboysları sayesinde zaten AMD buraya kadar geldi hepsi funboyları onu ayakta tuttu. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,116
Üyeler
186,295
Son üye
Fadness
Geri