Neler Yeni

AMD KULLANANLAR KULÜBÜ

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Emredersiniz paşam. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driveri hayla savunan funboysları sayesinde zaten AMD buraya kadar geldi hepsi funboyları onu ayakta tuttu. :D
Whql driverlar sorunların çoğunu çözdü. Kendim kullanıyorum R9 M265X çok eski bir driver vardı 1fps veriyordu lolde. Son whql driveri kurdum sorun çözüldü.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Whql driverlar sorunların çoğunu çözdü. Kendim kullanıyorum R9 M265X çok eski bir driver vardı 1fps veriyordu lolde. Son whql driveri kurdum sorun çözüldü.
Laptop kartları apayrı bir şey zaten ama masaüstünde özellikle RX 5000 serisinde genelde pek bir işe yaramıyor ama RX 500 serisinde 20.4.2 WHQL kurdurtup çözdüğüm sorunlar var ama RX 5000 serisinin nalet sorunları çözülmüyor. :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Laptop kartları apayrı bir şey zaten ama masaüstünde özellikle RX 5000 serisinde genelde pek bir işe yaramıyor ama RX 500 serisinde 20.4.2 WHQL kurdurtup çözdüğüm sorunlar var ama RX 5000 serisinin nalet sorunları çözülmüyor. :D
Bu forumda bir sürü kullanıcı var rx5000 serisinde whql ile rahatça kulllanan. Hem sen daha birkaç gün önce rx500 serisine berbat diyordun. Noldu rüyanda ak sakallı rx590 mı gördün ?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Bu forumda bir sürü kullanıcı var rx5000 serisinde whql ile rahatça kulllanan. Hem sen daha birkaç gün önce rx500 serisine berbat diyordun. Noldu rüyanda ak sakallı rx590 mı gördün ?
RX 500 serisi kötü zaten hem verimsiz hem de garip sorunlar çıkrıyorlar özellikle sapphire ama WHQL kurdurup bir ara birininkini çzömüştüm ama direkt kartı yananlar da var wattman uyarısı almaktan kullanamayan vs vs çok garip RX 500 ama RX 5000 en beteri. :D RX 5500 XT en masum olan. D: ama fiyatının kartı değil ve pulse falan var onlar ucuz ama kaliteli değil onlardan zaten daha fazla yazılımsal olmayan sorunlar olur öncelikle de mavi ekran sorunu. :D sonra yeşil ekran sonra lehim atma vs. :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
P

RX 500 serisi kötü zaten hem verimsiz hem de garip sorunlar çıkrıyorlar özellikle sapphire ama WHQL kurdurup bir ara birininkini çzömüştüm ama direkt kartı yananlar da var wattman uyarısı almaktan kullanamayan vs vs çok garip RX 500 ama RX 5000 en beteri. :D RX 5500 XT en masum olan. D: ama fiyatının kartı değil ve pulse falan var onlar ucuz ama kaliteli değil onlardan zaten daha fazla yazılımsal olmayan sorunlar olur öncelikle de mavi ekran sorunu. :D sonra yeşil ekran sonra lehim atma vs. :D

Pulse gayet iyi ki amd tarafında en çok kullanılan serilerdrn. Kullananların çoğu memnun. Sorunları ise rx500 serisindr vardı. Rx5000 serisinde gayet sorunsuz.

Lehim atmayı ilk defa senden duydum abartmışsın. Hem çoğu kişi pulse kullanıyor gayette memnunlar.
Rx5000 serisinde de whql driverlar ile sorunların çoğu çözüldü. Hatta wattman almayan çok kişi var o driver ile.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
hocam katılacağım da turuncu beyaz yerine kırmızı beyaz yapabiliyormuyuz? yapabiliyorsak nasıl yapabilirim?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
P

Pulse gayet iyi ki amd tarafında en çok kullanılan serilerdrn. Kullananların çoğu memnun. Sorunları ise rx500 serisindr vardı. Rx5000 serisinde gayet sorunsuz.

Lehim atmayı ilk defa senden duydum abartmışsın. Hem çoğu kişi pulse kullanıyor gayette memnunlar.
Rx5000 serisinde de whql driverlar ile sorunların çoğu çözüldü. Hatta wattman almayan çok kişi var o driver ile.
Recep baltaş yıllarıdr önermiyor HD serisinden berisir hep aynı sorunlar yaşandığını hatta RX 5000 ile sorunların nirvanasına ulaştığını söylemişti. :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Recep baltaş yıllarıdr önermiyor HD serisinden berisir hep aynı sorunlar yaşandığını hatta RX 5000 ile sorunların nirvanasına ulaştığını söylemişti. :D
Son zamanlarda çoğu kişi sorun yaşamıyir hatta ben de bir ara Recep Baltaş'dan etkilenerek Sapphire önermemeye basladım. Bir tane konudaydım. Sonra konuda @Abdullah Hacıgül geldi ve Sapphire'in gayet iyi olduğunu söyledi.

Excator23cm

80+ Gold
selam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
bende katılacağımda sadece imazaya yazıyı yazsak yeterli mi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Barneystinson

80+ Silver
katıldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular