İşlemcim Intel ama ekran kartım AMD, katılabiliyor muyum ?
Tüm amd ürünleri sayılır.A10 7870k sayılıyorsa gelirim
Kulübe katildim ozamanselam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
Kulübe katıldımselam hepinize. amd kullananların katılabileceği birbirimize yardım edebileceğimiz bi kulüp olmasını diliyorum.
imzamız: AMD KULLANANLAR KULÜBÜ
katıldıysanız buraya 'kulübe katıldım' yazmanız yeterlidir.
not: bu kulübü 'AMD RYZEN KULLANANLAR KULÜBÜ' ile karıştırmayın, burası ryzen, threadripper, athlon, radeon, vega gibi tüm amd ürünleri kullananlar içindir
HD 7850'ye geçtim (275 TL). Bu bayram topladığım parayla da Q9500 ve ram alacağım.9600 GT değil mi?
Whql lisanslı dirverları dene.keşke amd olmasaydı ekran kartım bunlar nasıl driverlar çıldıracağım valla kart çok güzel performansı harika fakat işte şu yazılımlarını neden düzeltmiyorsun be amd yeminle seviyorum seni ama işte delirtiyorsun beni
Emredersiniz paşam.ekleyin benide kulübe
Driveri hayla savunan funboysları sayesinde zaten AMD buraya kadar geldi hepsi funboyları onu ayakta tuttu.keşke amd olmasaydı ekran kartım bunlar nasıl driverlar çıldıracağım valla kart çok güzel performansı harika fakat işte şu yazılımlarını neden düzeltmiyorsun be amd yeminle seviyorum seni ama işte delirtiyorsun beni