Öneri AMD mi? İNTEL mi?

Reaksiyon skoru
5
Dostlar sizce AMD nin işlemcilerimi yoksa intel işlemcilermi? Hangisi daha fiyat performans ürünlere sahip? Hangi markanın ürünlerinin performansı daha iyi?sizce hangisi? Ve fiyat performans olarak hangi markanın hangi modelini beğeniyorsunuz?

Bu konuları açmaktan sıkılmadınızmı artık şahsen ben sıkıldım fiyat performans olarak amd ön planda şuan.

sade oyun oynayansan birde param çok ise intel yok ben her şey yaparım paramda yok diyorsan amd.

İntelin fiyatları şuan yükselkmiş durumda eksiden amd daha pahallı ve intel daha ucuzdu şimdiki duruma göre ama 10. nesil intellerin çıkmasını beklemeden bir şey denemez.

Evet klasik cevap olcak ama Paran varsa çek İNTELİ dert etme. Fiyat performans istiyorsanda net AMD.

Paran varsa Intel al muhabbeti de artık gereksiz, Ryzen Core'ları geçti. Her şekilde Ryzen.

Son yıllardaki fiyat politikası ve geleceğe dönük olması sebebiyle AMD tercihimdir. Hele şu Intel 10. nesil işlemcileri çıkartın tekrardan düşünürüz, AMD'de karşı atak yapacaktır. Hangisi bana uyarsa ben onu seçerim, şu anlık AMD iyi.

Bütçen varsa Intel yoksa AMD daha f/p

paraya bakıyor varsa intel yoksa amd de intel den aşağı kalır yanı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,484
Üyeler
198,772
Son üye
Beleşçi31

Geri