Amd mi N videa mı?

Kesin AMD kullanıcısı olduğundan böyle boş yapıyorsun ne ye inanmak istiyorsanız ona inanın
2060 Super 3300 lira civarına ölü fiyatta bulunabiliyor. RX 5700 XT ise 2070 Superin rakibi olmasına rağmen 2060 Super ile aynı fiyatta. Asıl sen o fanboy kuyundan çıkıp birazcık araştırayı deneyebilirsin.

Aslında bütçe meselesi. 2070 Super üstü kartlarda AMD Nvidia karşısında rakip değilken düşük bütçede kıyasıya mücadele var. Ben imzamdaki sistemi alırken Phoneix GTX 1660 ile Nitro+ SE RX 590 arasında kaldım ve hiç tereddüt etmeden RX 590 tercihini yaptım. Pek farkları yok ve tek fanlı görünüşü kötü olan modeli almaktansa en iyi sayılabilecek RX 590' ı almak daha mantıklı geldi.

böyle görüşler çok saçma . önce hangi kartları alabileceğini düşün sonra kartların performansını karşılaştır. en iyisini al burada marka karşılaştırılmaz model karşılaştırılır. tabi markaların sunduğu ayrı özellikler yoksa. ama geneldi amd ürünleri fiyatını daha çok karşılar. ama bunu demekte biraz yanlıştır yani.

Hep dediğim gibi yazılım ile uğraşmıyorsanız rx çünkü fiyat performans.

saçma post saçma cevaplar karşılaştırma ürüne göre yapılır bütçe veya ürün söyleyin cevap verelim

yine tartışmaya açık bir konu olmuş. bence bütçeniz hangisi için uygunsa o modele bakın. nvidia veya amd seçimi size tercihiniz.

bütçe varsa nvidia daha iyi performans verir fakat eğer bütçe az ise amd rx serisi önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,682
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri