- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha once hic xfx urunu kullanmadim almak mantiklimidirsadece oyun oynanacak ise rx 6600 xt, diğer işler yapılacak ise rtx 2060
Daha once hic xfx urunu kullanmadim almak mantiklimidirsadece oyun oynanacak ise rx 6600 xt, diğer işler yapılacak ise rtx 2060
xfx ürünüyle pek bir alakası yok, kronik sorunu olmayan bir kart, sorun genelde ya amd ya da nvidia tarafında oluyor.Daha once hic xfx urunu kullanmadim almak mantiklimidir
Rx550 de driver dan cok cektim 6600 de de yasamak istememAMD tarafı güç tüketimi bir tık daha yüksek, driver'ları gerçekten stabil çalışmıyor ve ısı değerleri Nvidia ekran kartlarına göre bir tık daha yüksek. F/P olarak AMD alabilirsin. Driver'ları çok kurcalamam etmem diyorsan, driver'lardan pek çekmezsin.
Dostum şuana kadar hiç denk gelmedim amdyi çok kötülüyor ,ona bakarsan ben 2060 ile Warzoneda FPS drop yiyorum oynanmicak şekilde ,rx6700xt ile gram drop yemiyorum aynı sistem parçaları olmasına rağmen .Amd de surucu problermleri vs olmuyormu?
Rx500 serisi sıkıntılıydı zaten 6000 serisinde sorun yok şuana kadar görmedim alan arkadaşlarımda ve bende dahil.Rx550 de driver dan cok cektim 6600 de de yasamak istemem
AMD'nin kendi driver'ından downgrade yaptım, genel olarak tüm ayarlarını düşürdüm ve üstelik fan ayarlarını da düzelttim. Geçen Overwatch 2 oynarken driver yüzüne bilgisayar çöktü, bilgisayarı tekrar açtığımda driver'ları silmiş.Dostum şuana kadar hiç denk gelmedim amdyi çok kötülüyor ,ona bakarsan ben 2060 ile Warzoneda FPS drop yiyorum oynanmicak şekilde ,rx6700xt ile gram drop yemiyorum aynı sistem parçaları olmasına rağmen .
sırtını sağlam yere daya rtx 2060 al sürücüleriyle olsun teknolojileriyle olsun seni tertemiz götürür benim sana şiddetle tavsiyom nvidiaMerhabalar Bir kaç gün önce ekran kartim ariza verdi ve yeni ekran karti bakiyordum ama kararsiz kaldim
Sistemim:
i5 9400f
Kingston 8GB 2666 MHz DDR4
Asus h310mk-r2
Ekran karti asus rx550 4gb
Msı 2060 12gb 192bit ve ya
xfx rx6600xt 8gb 128bit
Hangisini almak daha mantiklidir
O kadr butce yokkiEğer illa 2060 alacaksan süper modeline bak kafan daha rahat olur.