Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD mi, Nvidia mı tercih edinmeli?

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Bir arkadaşım AMD 6500 ekran kartı aldı pişman oldu sattı 1-2 ay içinde sürücüleri ile alakalı çok problem yaşadı
amd nin sitesinden önünüze gelen ilk sürücüyü kurarsanız bu tür pişmanlıklar yaşamanıız çok olası. optional olan değilde recommended olan whql sürücülerü kurarsanız daha iyi olur

Narkuc

80+ Bronze
amd den başı yanan da var benim gibi sorunsuz kullanan da her oyunu ultra açsın 4 5 yıl kafam rahat gitsin dersen amd, yok şimdilik piyasadaki oyunları açsın gerisini low med arası oynarım dersen nvidia.
Ama zamanında o hatayı ben yaptım kafam rahat olsun nvidia alayım dedim 2 3 yıl sonra sıkıntı çıkmaya başladı oyun teknolijileri çok hızlı gelişiyor ve rtx 2060 2 3 yıl sonra yetmeyebilir!!!
cok dogrusun amd her oyunu ultra açar nvidia low ayar acar aynen güzel yorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
14 yıldır amd den uzak sakin huzurlu şekilde yaşıyordum , bu sene herkes rx 6600 diye tutturunca kampanyada aldım nisan ayında , bu driver güncelledikçe ekran kararması , wattman hatası bilmem nesi falan uğraştırıyor sürekli , eski drivera geçiyorum stabil çalışıyor , windows güncellemeden otomatik şekilde Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 31.0.12027.7000 yükledi az önce yine sorunlar başladı ...
akşamları 2 saat pc de bakınacaz işten geldikten sonra amd ile uğraşıyoruz youtubeda video izlerken çökmesin diye.
Google dan
Hide or Hidden Updates Windows u indir sonra gir ve Hide update e tıkla oradan istediğin update e tik işareti koy.
Bir daha o update i görmiceksin.

14 yıldır amd den uzak sakin huzurlu şekilde yaşıyordum , bu sene herkes rx 6600 diye tutturunca kampanyada aldım nisan ayında , bu driver güncelledikçe ekran kararması , wattman hatası bilmem nesi falan uğraştırıyor sürekli , eski drivera geçiyorum stabil çalışıyor , windows güncellemeden otomatik şekilde Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 31.0.12027.7000 yükledi az önce yine sorunlar başladı ...
akşamları 2 saat pc de bakınacaz işten geldikten sonra amd ile uğraşıyoruz youtubeda video izlerken çökmesin diye.
Aynısı bana da oldu sanırım, bir kaç defa ekran karardı PC'deki bazı driverlar kapandı açıldı sonra baktım ne oldu diye 31.0.12027.7000 yüklenmiş Radeon yazılımına da girilmiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,876
Üyeler
166,848
Son üye
ozggurb
Top Bottom