invidia almayi dusunuyodum ama bazi videolar izledikten sonra amd alamaya karar verdim fakat amd uzun kullanimdan sonra çalışmamaya başlıyormuş aşırı is8nma sıkıntıları oluyormuş bilen birileri varsa bana yardim edebilirmi
Şu ısınma durumlarını bir kenara bırakmak lazım artık , öncelikle AMD nin yeni RX 5000 serisi kartlarının belli modelleri Nvidia ya göre daha serin çalışıyor, eğer RX 500 serisi alıcak iseniz evet sıcak çalışıyorlar doğru, fakat geliştiricilerde bunun farkında o yüzden silikonları kompanentlerini buna göre ayarlıyorlar. Bozulma durumu belli olmaz bir AMD kart alırsın belki 5 ay gider belki 5 yıl, aynı şey Nvidia içinde geçerlidir çünkü elektronik şans işidir nasıl davrandığına bağlı olarak .invidia almayi dusunuyodum ama bazi videolar izledikten sonra amd alamaya karar verdim fakat amd uzun kullanimdan sonra çalışmamaya başlıyormuş aşırı is8nma sıkıntıları oluyormuş bilen birileri varsa bana yardim edebilirmi
Teknoloji forumları bu tip sonu belli saçma tartışmalarla doluyor. Technopat üzerinde en az 20 tane 10 sayfalık sadece tartışma içeren AMD vs. Intel veya NVIDIA vs. AMD konuları var. Aynı şey diğer forumlar için de geçerli. Bu konuları görüp aynısını açanlardan tiksiniyorum artık.forum
intel mi amd mi
amd ni nvidia mı konularıyla dolmaya başlamadı mı ?