AMD mi yoksa Nvidia mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

1Swench

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
35
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
22000
hocamlar butce 22k falan onerilere acigim
amd cok isiniyor diyorlar eger performans kaybi yoksa sadece fiziksel ise okeyim
ancak uzun vadede kullanmak isgiyorum dedigim gibi hazir sistem tavsiyelerinizi bekliyorum

https://www.siner,,,ji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-4070-super-ghost-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-p-49778?utm_campaign=akakce&v=1.20.3
Aradaki virgülü sil.

AMD GPU alma.

amd cok isiniyor diyorlar eger performans kaybi yoksa sadece fiziksel ise okeyim
ancak uzun vadede kullanmak isgiyorum dedigim gibi hazir sistem tavsiyelerinizi bekliyorum
Amd çok ısınmıyor uzun vadede iyi iş görür o AmD EkrAn KaRtLaRıNdA DrİvEr SoRuNu VaR BrA diyen elemanlardan uzak dur gelecekten bir haberler

amd :
1722505610215.png

Ndivia:
1722505638264.png

amd kötü degildir ama sürekli hata verir
Ndivia:iyidir stabil çalışır hata yoktur yada çok azdır
yüksek bütçe Ndivia öneriyorum Amd yi düşük bütçe öneriyorum

Banada geçen yıl çok dediler amd alma çok ısınır kronik sıkıntı var yazılımsal sıkıntı çıkar 3070ti al. Allahtan gidip 6900xt aldım şimdi çok memnunum yine olsa yine alırım eskisi gibi oyun filan oynamasamda yinede sıkıntısız çalışıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri