Öneri AMD Ne Zaman Yeni İşlemci Çıkaracak ?

KOD5101

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar yeni bilgisayar toplamak istiyordum fakat 5000 serisinde super ekran kartlarını beklemeye karar verdim yakın zamanda çıkacak diyorlar. 5080 super almayı planlıyorum, buna göre işlemci olarakta ryzen 7 9800x3D alayım diyordum. Fakat yanlış bilmiyor isem AMD de yılın her çeyreğinde yeni bir işlemci çıkarıyor, sizce ekran kartını beklemeye karar vermişken işlemci de beklemeli miyim yoksa ekran kartı hariç parçaları toplamaya başlamalı mıyım ?

Arkadaşlar yeni bilgisayar toplamak istiyordum fakat 5000 serisinde super ekran kartlarını beklemeye karar verdim yakın zamanda çıkacak diyorlar. 5080 super almayı planlıyorum, buna göre işlemci olarakta ryzen 7 9800x3D alayım diyordum. Fakat yanlış bilmiyor isem AMD de yılın her çeyreğinde yeni bir işlemci çıkarıyor, sizce ekran kartını beklemeye karar vermişken işlemci de beklemeli miyim yoksa ekran kartı hariç parçaları toplamaya başlamalı mıyım ?
işlemci beklemene gerek yok aşırı bir sıçrama olmaz işlemcilerde ve yeni gelen işlemciler fuhuş fiyattan gelir

Her zaman bir çip sıkıntısı vs çıkma olasılığı olabiliyor istenen ekran kartı işlemci bulunmayabiliyor bence şuan bilgisayar fiyatları çok yerinde alacaksan tam zamanı

işlemci beklemene gerek yok aşırı bir sıçrama olmaz işlemcilerde ve yeni gelen işlemciler fuhuş fiyattan gelir
Türkiye'de genelde bu tarz şeyler ekran kartında da hep öyle derler ya lansman zamanı daha ucuz olmaz mı sonrasına göre ?

Alıcaksanız şimdi alın

Her zaman bir çip sıkıntısı vs çıkma olasılığı olabiliyor istenen ekran kartı işlemci bulunmayabiliyor bence şuan bilgisayar fiyatları çok yerinde alacaksan tam zamanı
Benim düşündüğüm işlemci gaming gecesinde genellikle geliyor dün de geldi çok güzel fiyata satıldı haftaya yine gelirse alayım o zaman madem

Yani x3d işlemcilerde aslında sıçsrama oluyor be abi

kral yeni gelen x3d ler aşırı pahalı gelir bence şuan bile fiyatlar ortada zar zor indirdiler
Ben fiyat olarak zaten yukarıda belirtim şimdi alın diye demek istediğim performans olarak gerçekten iyileşiyor faek editor onu dedim

Bende aynı fikirdeyim mart a kadar kesin çıkar diyorum yeni bir işlemci
çok pahalı gelir ekran kartını bekleyin lansman fiyatından kaparsanız mükemmel olur fakat işlemciyi beklemeye gerek yok

Geri