Neler Yeni

Amd nin gözünü seveyim(fsr deneyimim)

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
İlk fsr çıktığında nasılsa benim dandik laptopda(i5 8. Nesil 2gb rx530 8gb ram) destek yoktur deyip hiç bakmamıştım. Bu fsr 2.0 haberleri çıkınca bi yerde gördüm alt seviye ekran kartlarında bile var diye. Amdnin sitesine bir girdim rx500 serisi yazıyor. Sonra oyun kütüphaneme baktım maalesef hiçbir oyunum fsr desteklemiyor. Genelde üst seviye oyunlarda olduğu için almamışım bile. Tekrar amdnin sitesine gidip oyun listesine baktım gözüme 2 oyun takıldı god of warrr ve asetto corsa competizione .
God of war dan hiç umudum yok o sebeple asetto corsa indirdim ayarlara girdim ve orda duruyor hemen açtım tabii ki bütün grafikler lowda. İlk defa rekabetçi haricî bir oyunda 60fps görüyorum müthiş ama fsr açınca arabanın arkasında hayalet oluşuyor fakat yinede memnunum.
Ve ikinci oyunumuz god of war ve cüzdanda alcak para yok hemen igg games in kapısı çalalım. Kısa sürede onuda indirdim kurdum. Fakat şöyle bir sorun ve menü ekranı daha yükleyemiyor öyle kasıyor. Her işin başı sabırdır deyip açmaya tıklayıp başka birşeyler yapmaya başladım 10dk da ekran geldi fakat sadece krotos ve üzerinde el izi olan ağaç var. New game ayarlar quit gibi seçenekler yok acaba ara sahnemi diye geçmeye çalışıtım en sonunda ayarlar simgeside yüklendi.
Grafikler original deymiş yazık benim bilgisayar acı çekiyor graphics sekmesine tıkıyorum 5dk sürüyor açılması zar zor grafikleri en düşüğe aldım.
Artık kassada menüde gezinebiliyorum hemen display sekmesine girip fsr yide performans moduna alıyorum ve artık menüler akıyor. Oyuna giriyorum ve açıldı oynayabiliyorum 15-20fps arası dövüşlerde donma oluyor şimdi sizlere garip gelebilir ama oyun benim için oynanabilir oyuna girişiyorum ilk boss gibi olan stranger abimizi bi güzel dövüyorum. Sanırım oyunun ilk 15dk sı bitti ve daha fazla oynamaya kıyamıyorum en kısa sürede daha iyi bir bilgisayarsa daha güzel grafiklerle akıcı bir şekilde tadını çıkartmak üzere bay bay deyip çıkıyorum. Buraya kadar okuyon arkadaşlara selam olsun.
Fsr deneyimimden bahsetmek istedim bu kadardı gerçekten güzel bir teknoloji normalde açamayacağım oyunları oynayabilmemi sağlıyor. DLSS gibi özel sadece üst seviye ekran kartıda gerektirmiyo desteklediği oyun sayısı artarsa çok güzel olur

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu yüzden AMD sevgi kazanıyor.

Anlatımını okudukça eski anılarım tazelendi. :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Hacı
AMD <3 <3

Eclipse

80+ Bronze
Yaşadığın şeyi birebir yaşadım. Farkı ben gow menüsünü daha kısa sürede açtım ve stranger fightını da yapamadım. Ama düşük fps koymaması, o acaba bu şekil sonuna kadar gider miyim umudu bunların hepsini yaşadım. Gfnden oynuyorum şimdi. Bir şekilde imkanı bulunca oynayamadığın oyunları oynayabilmek muazzam bir duygu. Dilerim sen de tadarsın.

Top Bottom