W WhoCares 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 5,753 21 Eylül 2023 #14 Demirr34_ yazmış: b gün deneyeceği peki harddiscten ssd ye oyun geçirebilir miyim yoksa direkt silmem mi gerekiyor silip baştan mı yükleyeyim. Devamı için tıklayın... geçerirsin steam dosyalarını sonra dosya yolunu felen ayarlarsın yada kontrol et dersin dosyaları ben öyle biliyorum
Demirr34_ yazmış: b gün deneyeceği peki harddiscten ssd ye oyun geçirebilir miyim yoksa direkt silmem mi gerekiyor silip baştan mı yükleyeyim. Devamı için tıklayın... geçerirsin steam dosyalarını sonra dosya yolunu felen ayarlarsın yada kontrol et dersin dosyaları ben öyle biliyorum
Demirr34_ 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,196 Dahası Reaksiyon skoru 315 İsim Ömer 21 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 WhoCares yazmış: geçerirsin steam dosyalarını sonra dosya yolunu felen ayarlarsın yada kontrol et dersin dosyaları ben öyle biliyorum Devamı için tıklayın... teşekkürler
WhoCares yazmış: geçerirsin steam dosyalarını sonra dosya yolunu felen ayarlarsın yada kontrol et dersin dosyaları ben öyle biliyorum Devamı için tıklayın... teşekkürler
Demirr34_ 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,196 Dahası Reaksiyon skoru 315 İsim Ömer 22 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 WhoCares yazmış: geçerirsin steam dosyalarını sonra dosya yolunu felen ayarlarsın yada kontrol et dersin dosyaları ben öyle biliyorum Devamı için tıklayın... D den C ye attığımda düzeldi ufak takılmalar oluyor ama o benim ssdm den dolayı olduğunu düşünüyorum yeni bir m2ssd alıp bütün oyunları ona kurmam gerekiyor.
WhoCares yazmış: geçerirsin steam dosyalarını sonra dosya yolunu felen ayarlarsın yada kontrol et dersin dosyaları ben öyle biliyorum Devamı için tıklayın... D den C ye attığımda düzeldi ufak takılmalar oluyor ama o benim ssdm den dolayı olduğunu düşünüyorum yeni bir m2ssd alıp bütün oyunları ona kurmam gerekiyor.