furmarkta benim kartta sorunsuz oyunda yapıyor.yok bugun sattım kartımı rx570 cuma günü ultra 2-3 el cs 5-6 elde valo oynadım furmarka soktum sorunsuz
kartı suçlamamak gerek psu ile alakalı olabilirfurmarkta benim kartta sorunsuz oyunda yapıyor.
500 watt yeterli gelmez mi msı rx570 4gbkartı suçlamamak gerek psu ile alakalı olabilir
amd'nin eski GPU'larında yazılım sıkıntısı oluyor belki ondandır500 watt yeterli gelmez mi msı rx570 4gb
yeterli de başka bi kart varsa arkında falan yada psu onu takarak dene birde sistemi500 watt yeterli gelmez mi msı rx570 4gb
oem rx460 var bende de o yeterli olmaz dimi.yeterli de başka bi kart varsa arkında falan yada psu onu takarak dene birde sistemi
eski yazılım kursam sorun olur mu ?amd'nin eski GPU'larında yazılım sıkıntısı oluyor belki ondandır
yeterli olmazdan kasıt unuttm bu arada sen oyunu ultra oynarkenmi kapanıyor wram arızası olabilir emin değilimoem rx460 var bende de o yeterli olmaz dimi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eski yazılım kursam sorun olur mu ?
yok yüksek ayarlardayeterli olmazdan kasıt unuttm bu arada sen oyunu ultra oynarkenmi kapanıyor wram arızası olabilir emin değilim
her oyundamı oluyoryok yüksek ayarlarda
sadece witcher 3 te denedim şimdi başka oyun bakıcamher oyundamı oluyor
usta sanki wram arızası bu ağır bi oyun wram çok kullandığı için olabilir düşükte denermisin birdesadece witcher 3 te denedim şimdi başka oyun bakıcam