Neler Yeni

Amd R3 2400g sonra R5 3600x şuan R7 5800x3d kullandım artık intel mi kullansam

playt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burhan kara
4cb433db-4bc5-4b6f-a17c-3e3fbb24dbea.jpg

Monitör: LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Inc 165Hz 1ms G-Sync Qhd IPS çözünürlük: 2560 x 1440

Merhaba şuanda kullandığım sistem bu şekilde bunu satıp daha üst performans bir şey istiyorum ne alabilirim.? bu amd olarak üçüncü bilgisayarım ve artık birde intel mi kullansam diyorum ama nasıl bir setup kurabilirim emin değilim online ve hikayeli oyunlar oynuyorum şuan kullandığım bilgisayar güzel performans veriyor ama amd meşhur ısınma sorunlarını yaşamıyor değilim ve bu yüzden fps kayıpları yaşıyorum. bütçem bu kasayı satınca 70k civarı önerileriniz bekliyorum

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Alperen Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Monitör: LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Inc 165Hz 1ms G-Sync Qhd IPS çözünürlük: 2560 x 1440

Merhaba şuanda kullandığım sistem bu şekilde bunu satıp daha üst performans bir şey istiyorum ne alabilirim.? bu amd olarak üçüncü bilgisayarım ve artık birde intel mi kullansam diyorum ama nasıl bir setup kurabilirim emin değilim online ve hikayeli oyunlar oynuyorum şuan kullandığım bilgisayar güzel performans veriyor ama amd meşhur ısınma sorunlarını yaşamıyor değilim ve bu yüzden fps kayıpları yaşıyorum. bütçem bu kasayı satınca 70k civarı önerileriniz bekliyorum
70k için fazla değil mi bu pc , amd devam et

playt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burhan kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
70k için fazla değil mi bu pc , amd devam et
bu sistemi şuan güncel olarak 0 alsan 55k 60k arası bir tutar çıkıyo ben hem garantisi bitiyor 1 ay sonra hemde beyaz renk bir setup kurmak istiyorum birde değişmişken intel işlemci ve nvidia ekran kartlarından kullanmak istiyorum bu zamana kadar işlemci olarak amd ekran kartı olarak radeon kullandım şimdi kökten bir değişiklik yapıp intel işlemci ve nvidia ekran kartını denemek istiyorum bütçeyide bunu satınca 70k yapabilirim bunların hakkında bilgi sahibi değilim 70k veripte şuanki bilgisayarımdan daha düşük performansda almak istemiyorum.

Yani bana 70k civarında işlemci olarak amd R7 5800x3d den üstün bir intel işlemci
ekran kartı olarakda radeon 6700xt den daha üstün bi nvidia ekran kartı bir sistem önerilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler :D

Top Bottom