Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AMD R5 5500 - RTX 4060 - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM 14112TL

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bana iptal geldi ticari alım yaptığım beyan edilerek oysa ki şahıs adına aldım
Geçen 8900₺'ye sattıkları MSI Ventus 4060 için de bazı arkadaşlara bu gerekçe ile iptal gelmişti. Vatan'ı arayıp konuşmuşlardı ama sonuç ne oldu bilemiyorum. Dene hocam istersen.

gencur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
A* E*
İhtiyacım vardı, kaçırdığıma üzüldüm.

İkinci el ürün satmak için bir lisans belgesi zorunluluğu getirilse ve bu tarz indirimli ürünleri, bu lisansa sahip insanlara satış yapmasalar herkes mutlu olur. Fatura keserken TC kimlik ile bu belge sorgulama da yapılarak çözülür.

Forumda gördüğüm kadarı ile bilgisayar parçalarında indirimli ürünleri satın alanların çok yüksek çoğunluğu ticari amaçlı alım yapıyor.

Kadir6465

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir
Bence daha önce vatandan aynı hesapla 2—3 sistem alanları iptal ediyorlar. Mesela 3 ay önce sistem aldım diyelim ondan öncede aldım birde bunu alınca adamlar ticari olarak bakıyor diye tahmin ediyorum. 8900 den 4060 kampanyasından almıştım 1 ay önce falan onuda iptal etmişlerdi ticari diye

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
Volkan

İkinci el ürün satmak için bir lisans belgesi zorunluluğu getirilse ve bu tarz indirimli ürünleri, bu lisansa sahip insanlara satış yapmasalar herkes mutlu olur. Fatura keserken TC kimlik ile bu belge sorgulama da yapılarak çözülür.

Forumda gördüğüm kadarı ile bilgisayar parçalarında indirimli ürünleri satın alanların çok yüksek çoğunluğu ticari amaçlı alım yapıyor.
ondan sonra da gerçek kullanıcı yada satıcı mal satamasın aynen :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Kadir
Geçen 8900₺'ye sattıkları MSI Ventus 4060 için de bazı arkadaşlara bu gerekçe ile iptal gelmişti. Vatan'ı arayıp konuşmuşlardı ama sonuç ne oldu bilemiyorum. Dene hocam istersen.
İletişim formu doldurdum bilgi bekliyorum, iptal ediyorlarsa kendileri bilir THH ye giderim 3-4 ay sonra aynı fiyata alırım hesabımdan 1 adet almışım firma adına almamışım en son sistem alımımda geçen yıl yakın zamanda değil yakın zamanda sadece iki adet klavye var madem ticariyim onu da iptal etseydi yani mantıksız iptal gider 3-4 tane alırım o zaman eyvallah iptal et

elemin

80+ Bronze

Hocam onun önüne geçemezsin fırsatı zamanında gördü ve aldı adam sonuçta belki de ekmeğini bundan çıkarıyordur bilemezsin o yüzden ya şanslı olman lazım ya da sürekli takipte olman lazım.

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ünal can
Ne olursa olsun tacirlere satışı olmayacaksa da ürün sayfasında belirtip satışı yaptırmayacaksın. Yanlış fiyat yapılıyor sonra boyle bir bahanenin arkasına sığınıp iptal ediliyor olay bu aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,868
Üyeler
170,274
Son üye
Emir Efe Yılmaz
Top Bottom