olmamıştıİptal olanlar sipariş onaylandı olmuşmuydu sizde
Geçen 8900₺'ye sattıkları MSI Ventus 4060 için de bazı arkadaşlara bu gerekçe ile iptal gelmişti. Vatan'ı arayıp konuşmuşlardı ama sonuç ne oldu bilemiyorum. Dene hocam istersen.Bana iptal geldi ticari alım yaptığım beyan edilerek oysa ki şahıs adına aldım
ondan sonra da gerçek kullanıcı yada satıcı mal satamasın aynenİhtiyacım vardı, kaçırdığıma üzüldüm.
İkinci el ürün satmak için bir lisans belgesi zorunluluğu getirilse ve bu tarz indirimli ürünleri, bu lisansa sahip insanlara satış yapmasalar herkes mutlu olur. Fatura keserken TC kimlik ile bu belge sorgulama da yapılarak çözülür.
Forumda gördüğüm kadarı ile bilgisayar parçalarında indirimli ürünleri satın alanların çok yüksek çoğunluğu ticari amaçlı alım yapıyor.
İletişim formu doldurdum bilgi bekliyorum, iptal ediyorlarsa kendileri bilir THH ye giderim 3-4 ay sonra aynı fiyata alırım hesabımdan 1 adet almışım firma adına almamışım en son sistem alımımda geçen yıl yakın zamanda değil yakın zamanda sadece iki adet klavye var madem ticariyim onu da iptal etseydi yani mantıksız iptal gider 3-4 tane alırım o zaman eyvallah iptal etGeçen 8900₺'ye sattıkları MSI Ventus 4060 için de bazı arkadaşlara bu gerekçe ile iptal gelmişti. Vatan'ı arayıp konuşmuşlardı ama sonuç ne oldu bilemiyorum. Dene hocam istersen.
Hocam onun önüne geçemezsin fırsatı zamanında gördü ve aldı adam sonuçta belki de ekmeğini bundan çıkarıyordur bilemezsin o yüzden ya şanslı olman lazım ya da sürekli takipte olman lazım.İhtiyacım vardı, kaçırdığıma üzüldüm.
İkinci el ürün satmak için bir lisans belgesi zorunluluğu getirilse ve bu tarz indirimli ürünleri, bu lisansa sahip insanlara satış yapmasalar herkes mutlu olur. Fatura keserken TC kimlik ile bu belge sorgulama da yapılarak çözülür.
Forumda gördüğüm kadarı ile bilgisayar parçalarında indirimli ürünleri satın alanların çok yüksek çoğunluğu ticari amaçlı alım yapıyor.
iptal edilenler stoğa gelmiştir bunu yazdığın iyi oldu thh ye bunu da ekleyeceğim yüksek fiyattan geri getirdiler26112₺ den stokta...![]()