EnesOzturk16
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Evet sistem 32k dan tekrar siparişlere acilmis
Yapacak bişey yok nasip. İlk sayfa da al satcılara laf atan arkadaşa katılıyorum bbiptal geldi, umarım rahatlamışsınızdır![]()
ah bee hemen thh şikayet et 1-2 yıl uğraşırsın ama alırsın ürünü xd(!)iptal geldi, umarım rahatlamışsınızdır![]()
Geçmiş olsun. alanlara değilde alıp elden çıkaracağım diyenlere kızıyor millet elden çıkaracaksanız söylemeyin milletin uzun uzun bekleyip bir kaç zaman bakmaması ile kaçırdığından morali bozuluyor.Bide sarı sitede görüyor ayar oluyor.iptal geldi, umarım rahatlamışsınızdır![]()
Belliydi zaten 32 den geri sundular direk kapasaydılar bir ihtimal gelirdiiptal geldi, umarım rahatlamışsınızdır![]()
ben ölü fiyat bulursam forumda atıyorum yaniGeçmiş olsun. alanlara değilde alıp elden çıkaracağım diyenlere kızıyor millet elden çıkaracaksanız söylemeyin milletin uzun uzun bekleyip bir kaç zaman bakmaması ile kaçırdığından morali bozuluyor.Bide sarı sitede görüyor ayar oluyor.
öyle bir şey yokah bee hemen thh şikayet et 1-2 yıl uğraşırsın ama alırsın ürünü
aradığım cevap alıyorsanız alın ama al satcıyım diye milletin ayarlarıyla oynamak hoş bir şey değil ancak sayıp sövmek de olmazGeçmiş olsun. alanlara değilde alıp elden çıkaracağım diyenlere kızıyor millet elden çıkaracaksanız söylemeyin milletin uzun uzun bekleyip bir kaç zaman bakmaması ile kaçırdığından morali bozuluyor.Bide sarı sitede görüyor ayar oluyor.
yaw makaslıyorum ustamöyle bir şey yok
rahatladık kardeşimiptal geldi, umarım rahatlamışsınızdır![]()