AMD R5 5600X GIGABYTE RX 7700 XT GAMING A520M K-XPG 16GB- 512GB 15.996 TL

ALLAHUMME YARAB alanlara h.o alamayanlara g.o hızlı olan kapar ab kusura bakmayın da alan kişilere stem etmenin ağlamanın kimseye faydası yok h.o diyip geçin. Parası ve fırsatı yakalayan alır sevgiler <3

iptal geldi, umarım rahatlamışsınızdır :)
Geçmiş olsun. alanlara değilde alıp elden çıkaracağım diyenlere kızıyor millet elden çıkaracaksanız söylemeyin milletin uzun uzun bekleyip bir kaç zaman bakmaması ile kaçırdığından morali bozuluyor.Bide sarı sitede görüyor ayar oluyor.

Geçmiş olsun. alanlara değilde alıp elden çıkaracağım diyenlere kızıyor millet elden çıkaracaksanız söylemeyin milletin uzun uzun bekleyip bir kaç zaman bakmaması ile kaçırdığından morali bozuluyor.Bide sarı sitede görüyor ayar oluyor.
ben ölü fiyat bulursam forumda atıyorum yani :) kimse, kimse kızmasın yani

aradığım cevap alıyorsanız alın ama al satcıyım diye milletin ayarlarıyla oynamak hoş bir şey değil ancak sayıp sövmek de olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir şey yok
yaw makaslıyorum ustam

Geri