AMD R5 5600X GIGABYTE RX 7700 XT GAMING A520M K-XPG 16GB- 512GB 15.996 TL

Ula kasam da ekran kartı yok. Ekran kartı alacaktım 7700 XT bakıyordum yemin ederim ikinci elden bugün gelirse sıfırıni almış olacağım işte sansa
1750443370677.webp

Bu ne demek sence? Türkçe'yi yeni mi söktün? Aldıysan bana ne, ihtiyacın vardıysa aldıysan güle güle kullan. Lafım al-satçılara, sistemi saniyesinde sarı siteye atanlara. Evet, hayır kurumu değil firmalar, parayı veren düdüğü çalar. Fakat Karne fırsatı diye yapılıyor bu indirimler, koca koca adamlar iki üç kuruş kar etsinler diye değil. Sitemim de bunaydı. Kimseyi alıntılayıp sataşmış mıyım?

Onu bilmiyorum. Konusuna ulaşabilirsen paylaşsana bakayım ne gitmiş. :kekw:

Alıntıyı görüntüle
Bu ne demek sence? Türkçe'yi yeni mi söktün? Aldıysan bana ne, ihtiyacın vardıysa aldıysan güle güle kullan. Lafım al-satçılara, sistemi saniyesinde sarı siteye atanlara. Evet, hayır kurumu değil firmalar, parayı veren düdüğü çalar. Fakat Karne fırsatı diye yapılıyor bu indirimler, koca koca adamlar iki üç kuruş kar etsinler diye değil. Sitemim de bunaydı. Kimseyi alıntılayıp sataşmış mıyım?
aynı düşünceyle yazdım yorumu bazılarının tuhaf zamanına geldi anlaşılan

Alıntıyı görüntüle
Dostum özür dilerim bir anlık galyana geldim galiba üstüme alındım Neyse iyi akşamnlar

Arkadaşım, yanlış anlama sakın. Doğru anlayıp anlamadığımı netleştirmek adına senden açıklama istedim. Diyelim ki senin mantığınla düşünüyorum. Eğer sen geçmişte, karaborsa olmayan piyasada bulunabilir herhangi bir ürünü uygun fiyata alıp daha yukarı bir fiyattan sattıysan, ya da gelecekte bunu kişisel kimliğinle ya da kurumsal bir kimlikle yapacak olursan, sana köpek demeye hakkım var mıdır? Ya da o iki sayfa dolusu söyleyemediğin şeyleri ardarda dizebilir miyim?

Fiyatlar değişti 32.000 olmuş iptaller gelebilir her an
bu ekran kartı stok vardı şimdi yok. bana göre gigabyte izin verdiyse ekran kartı stoğunu eritmek için yapılmış olabilir, amd yeni gigabyte kartları için

bu ekran kartı stok vardı şimdi yok. bana göre gigabyte izin verdiyse ekran kartı stoğunu eritmek için yapılmış olabilir, amd yeni gigabyte kartları için
Sadece ekran karti kasadan pahalı bilemiyorum bu arada sistemde -400 TL ye 5700X ozellestirmesi yapilabiliyordu

Sadece ekran karti kasadan pahalı bilemiyorum bu arada sistemde -400 TL ye 5700X ozellestirmesi yapilabiliyordu
dikkat etmedim ben o kadar. ayrıca 5700 l3 de 16mb değil miydi 5600x daha performanslı diye biliyorum ben

dikkat etmedim ben o kadar. ayrıca 5700 l3 de 16mb değil miydi 5600x daha performanslı diye biliyorum ben
32 kanka da yani ne bileyim. O an kimse özelleştirme yapamaz bence kolay kolay. Ram ve işlemci özelleştirmesi görmedim görsem yapabilir miydim bilmiyorum

32k olmus

32 kanka da yani ne bileyim. O an kimse özelleştirme yapamaz bence kolay kolay. Ram ve işlemci özelleştirmesi görmedim görsem yapabilir miydim bilmiyorum
5700 16mbmiy sadece 2 çekirdek fazla ghz ise 5600x ile aynı benim için önemli değil. sistem fiyat hatası değilse bedavaydı sistem :)

Geri