Turkiye şartlarında 2070 den büyüğü alınmaz maddi durumları olmayanlarda varPalit RTX2070 Super JS 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatı
Palit RTX2070 Super JS 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
RX 5700 XT ile benzer fiyata alıyosun kardeşim benim anlamak mı istemiyosun. 4400 LİRA. Senin önceki konunda gösterdiğin RX 5700 XT 4700 TL. RTX teknoloji nimet. Destek gelicek en büyük örnek Minecraft. Daha nice oyunlar gelicek.Turkiye şartlarında 2070 den büyüğü alınmaz maddi durumları olmayanlarda var
Mech ısınıyor diye duydum.RX 5700 XT ile benzer fiyata alıyosun kardeşim benim anlamak mı istemiyosun. 4400 LİRA. Senin önceki konunda gösterdiğin RX 5700 XT 4700 TL. RTX teknoloji nimet. Destek gelicek en büyük örnek Minecraft. Daha nice oyunlar gelicek.
He illa paramı çöpe atarım diyorsan:
Ben en ucuzunu önerdim. Zaten sıcak çalışan bir kart.Mech ısınıyor diye duydum.
Birisi bu kaliteli diyor,birisi sapphıre'e güvenme diyor.Birisi güven diyor.Birisi Msı dandik Asus al diyor.Fark yok bence hangisini daha ucuz bulursan onu al.