Radeon Software yeni sürümü indirirsen sorunun çözülecektir bende de gözükmüyordu güncelleyip dene kardeşim.Amd radeon software eskiden video cekebiliyordum artik cekme yeri gitti canli yayin yeride gitti ekran kartim rx5600xt
Radeon Software yeni sürümü indirirsen sorunun çözülecektir bende de gözükmüyordu güncelleyip dene kardeşi
Nasil guncel surumunu indirecegim zaten 1 yildir indiririm eskiden direk ekrana gelirdi suan gelmiyo 3-4 aydir indirmiyorumRadeon Software yeni sürümü indirirsen sorunun çözülecektir bende de gözükmüyordu güncelleyip dene kardeşim.
Bu linkten sana uygun olan ekran kartını seçerek indirip kur. Sorunun düzelecektir.Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil guncel surumunu indirecegim zaten 1 yildir indiririm eskiden direk ekrana gelirdi suan gelmiyo 3-4 aydir indirmiyorum
eski şeyi silmeme gerek yokmu? kusura bakmayın biraz titizimde pc konusundaBu linkten sana uygun olan ekran kartını seçerek indirip kur. Sorunun düzelecektir.
işlemcimizde aynı ama direk indirsem eski şeyi silmeden bişey olurmu pcyeekran görüntüsünde sarı kareye aldığım yer görünüyorsa oraya tıklamayı dene belki çözülür.
durum 2. resimdeki gibi ise tabi.
Eğer sürüm güncelleyeceksen de https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt buradan versiyon
Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL)
tavsiye ederim aynı model kart kullanıyoruz.
bunu indiriyorum şuan eskisini silmelimiyimekran görüntüsünde sarı kareye aldığım yer görünüyorsa oraya tıklamayı dene belki çözülür.
durum 2. resimdeki gibi ise tabi.
Eğer sürüm güncelleyeceksen de https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt buradan versiyon
Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL)
tavsiye ederim aynı model kart kullanıyoruz.
kurulum tipindeSilmene gerek yok Onar diye bir seçenek geliyor du sanırım direk güncelliyor.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz lütfen yardım edinbunu indiriyorum şuan eskisini silmelimiyim
lütfen cevap verin
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurulum tipinde
full install
minimal install
driver only
bu üçü var hangisini seçeceğim
Bilmiyorum, öyle bir sorun yaşamamıştım AMD kullanıyorken. Belkide kısayolu falan değişmiştir...bunu indiriyorum şuan eskisini silmelimiyim
lütfen cevap verin
kurulum tipinde
full install
minimal install
driver only
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz lütfen yardım edin
ben başka bir sürüm indiriyorumda hangisini seçmeliyim eskisini silmedim duruyor bu 3 kurulum tipini sorduBilmiyorum, öyle bir sorun yaşamamıştım AMD kullanıyorken. Belkide kısayolu falan değişmiştir...
Ddu ile eskisini kaldır ve full install yap indirdiğinibunu indiriyorum şuan eskisini silmelimiyim
lütfen cevap verin
kurulum tipinde
full install
minimal install
driver only
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz lütfen yardım edin
ddu ney?Ddu ile eskisini kaldır ve full install yap indirdiğini
Verdiğim linkten Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL) bu sürümü indirdikten sonra full install deyip kurman lazım 2 defa yeniden başlatıyor.bunu indiriyorum şuan eskisini silmelimiyim
lütfen cevap verin