Neler Yeni

Amd radeon software video cekme yeri gitti

cumo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cumali Başsatan
Amd radeon software eskiden video cekebiliyordum artik cekme yeri gitti canli yayin yeride gitti ekran kartim rx5600xt
masaustune sag tikladiktan sonra amd gelecektır oraya gir orda güncelleme falan vardi anasayfada ordan güncellersen gelir

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim
ekran görüntüsünde sarı kareye aldığım yer görünüyorsa oraya tıklamayı dene belki çözülür.
durum 2. resimdeki gibi ise tabi.
Eğer sürüm güncelleyeceksen de https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt buradan versiyon
Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL)
tavsiye ederim aynı model kart kullanıyoruz.
knk çıldırıcam artık gene gitmiş neden oluyo bu ya anlamıyorum lütfen yardım edin video falanda çekmiştim yani rahat rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran görüntüsünde sarı kareye aldığım yer görünüyorsa oraya tıklamayı dene belki çözülür.
durum 2. resimdeki gibi ise tabi.
Eğer sürüm güncelleyeceksen de https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt buradan versiyon
Adrenalin 21.10.2 Recommended (WHQL)
tavsiye ederim aynı model kart kullanıyoruz.
knk çıldırıcam artık gene gitmiş neden oluyo bu ya anlamıyorum lütfen yardım edin video falanda çekmiştim yani rahat rahat
knk bana dün bu güncelledikten sonra olan şeyler oldu böyle bi ekran gitti geri geldi opera sıfırlandı bu kendi kendini güncelliyomu abi yoksa

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
knkcım benimde öyle oldu sonra beta olan sürümü yüklemiştim sıfırdan düzelmişti. Sonra tabi ekran kartımı güncellerken görüntü gidip gelmediği için artık driver güncelleyemiyorum :D

Anonim32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
anonim
knkcım benimde öyle oldu sonra beta olan sürümü yüklemiştim sıfırdan düzelmişti. Sonra tabi ekran kartımı güncellerken görüntü gidip gelmediği için artık driver güncelleyemiyorum :D
son cümleni anlayamadım aga

knk sendede böyle gidip gidip geliyodu sen en son sürümümü indirdin şimdi şuanki en son olan beta sürümünü yani

Son düzenleme:

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
son cümleni anlayamadım aga

knk sendede böyle gidip gidip geliyodu sen en son sürümümü indirdin şimdi şuanki en son olan beta sürümünü yani
22 ile başlayan ilk sürümü indirmiştim

Top Bottom