AMD Radeon Wattman Hatası

Ozcan.Cpc

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamun Aleyküm arkadaşlar, bilgisayarım bazen durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında da Ekran kartı sürücüsü şöyle bir bildirim veriyor sebebi nedir bilen var mı. Bildirimdeki yazının türkçesi "Beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan Radeon wattman ayarı geri yüklendi"
1620998218245.png

Öncelikle selam tanıdığım bütün amd ekran kartı kullanıcıları bu sorunu alıyor aynı zamanda ben de alıyorum bu hatayı çok araştırdım ama bulamadım çözüm yolunu. Yapıcak bir şey yok katlanacağız herhalde F
Post automatically merged:

Öncelikle selam tanıdığım bütün amd ekran kartı kullanıcıları bu sorunu alıyor aynı zamanda ben de alıyorum bu hatayı çok araştırdım ama bulamadım çözüm yolunu. Yapıcak bir şey yok katlanacağız herhalde F
Ekran kartını güncel tutmaya çalış daha az aralıklarla oluyor bu hata o zaman

Selamun Aleyküm arkadaşlar, bilgisayarım bazen durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında da Ekran kartı sürücüsü şöyle bir bildirim veriyor sebebi nedir bilen var mı. Bildirimdeki yazının türkçesi "Beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan Radeon wattman ayarı geri yüklendi"
Alıntıyı görüntüle
Rx5500xt kullanıyorum. elektirikler gittiğinde bende böyle bi sorun çıkıyor onun dışında hiç karşılaşmadım. ekran kartını alırken böyle sorunların olduğunu ve çözümünün sürücüyü güncel tutmak olduğunu hatırlar gibiyim sürücüyü güncelle belki çözülür

Post automatically merged:

Ekran kartını güncel tutmaya çalış daha az aralıklarla oluyor bu hata o zaman
Genelde 5000 serisinde oluyor hepsinde olmuyor neredeyse 6000 serisinde çözdüler wattman sorununu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,446
Üyeler
191,101
Son üye
mustifik
Geri